"Mijn man heeft me bedrogen met mijn zus en nu zijn we allebei zwanger van hem: wat moet ik doen?"

Janine image
door Janine

31 Maart 2023

"Mijn man heeft me bedrogen met mijn zus en nu zijn we allebei zwanger van hem: wat moet ik doen?"
Advertisement

De zwangerschap is een opwindende en zenuwslopende tijd voor elke aanstaande moeder, maar voor een vrouw was het een tijd van destabilisatie en angst toen ze ontdekte dat haar man haar bedroog met haar zus. Het nieuws was verwoestend en liet de vrouw in een staat van ongeloof achter terwijl ze probeerde het bedrog te verwerken.

Alsof het nog niet genoeg was, was de aanstaande moeder verbijsterd toen ze ontdekte dat haar zus ook zwanger was van haar man. Wanhopig door een situatie waarvan ze nooit had verwacht dat ze ermee te maken zou krijgen en die haar overweldigd maakte, luchtte ze op internet haar hart en vroeg advies over wat ze moest doen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Mijn man probeerde het goed te maken door me cadeaus te geven. Hij bood ook aan om een ​​nieuw appartement en een nieuwe auto voor me te kopen. Hij beloofde dat hij niet betrokken zou zijn bij de zwangerschap van mijn zus." Ondanks beloften en excuses dacht de vrouw erover om te scheiden en een nieuw leven te beginnen zonder haar man en zus. Haar plannen veranderden echter toen ze ontdekte dat ook zij zwanger was.

Dit heeft haar in een moeilijke positie gebracht, waarin ze het gevoel heeft dat ze bij haar man moet blijven voor financiële zekerheid: "Hij steunt me sinds mijn twintigste. Ik heb mijn studie nooit afgemaakt en ik heb mijn leven aan hem gewijd. Ik heb nog nooit gewerkt en hij heeft het me nooit aan iets laten ontbreken”. Ze deelde haar zorgen op Reddit en zei dat ze het zich niet kan veroorloven om in haar eentje een kind groot te brengen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik werd verliefd en was naïef om te denken dat ik alles had wat ik wilde: een perfect gezin, een perfecte echtgenoot, een perfect huis en een perfect leven. We hadden vruchtbaarheidsproblemen en proberen zwanger te worden was een worsteling, mijn zwangerschap zou een zegen moeten zijn, maar in plaats daarvan vraag ik me af waarom nu, waarom na dit alles? Ik wil dit al jaren en nu gebeurt het en ik weet niet eens hoe ik een dak boven het hoofd van mijn baby ga krijgen als ik het hem verlaat. Ook is mijn zwangerschap een hoog risico, ik zal veel medische hulp nodig hebben tijdens en na de bevalling en noch mijn ouders, noch ikzelf kunnen het betalen", legt ze uit.

De vrouw zei daarom dat ze bereid was te luisteren naar het advies van de gebruikers en een van hen stelde voor om zich te laten bijstaan ​​door een echtscheidingsadvocaat om haar keuzes te evalueren. Wat zou jij haar aanraden?

Advertisement