Ze verliest haar camera in een rivier: 13 jaar later vindt ze hem terug vol dierbare herinneringen

Janine image
door Janine

12 April 2023

Ze verliest haar camera in een rivier: 13 jaar later vindt ze hem terug vol dierbare herinneringen
Advertisement

Foto's zijn belangrijk omdat ze ons in staat stellen momenten en herinneringen vast te leggen die we anders misschien zouden vergeten. Het lijken eenvoudige afbeeldingen, maar ze kunnen in één oogopslag emoties oproepen, boodschappen overbrengen en verhalen vertellen zonder woorden.

Coral Elise Amayi weet dit heel goed, een jonge Amerikaanse vrouw die haar momenten graag vastlegt door talloze foto's te maken. Toen Coral ongeveer 13 jaar geleden haar digitale camera verloor in een rivier in Colorado tijdens een boottocht met vrienden, was ze heel erg teleurgesteld, niet in de laatste plaats omdat het apparaat de trouwfoto's van haar beste vriendin bevatte.

via Today

Advertisement

So the camera saga unfolds. I lost the camera at Smelter rapid and the guy who found it said that it was 1.2 miles downriver. Just did an interview with Fox new out of Denver so stay posted for the news story.

Pubblicato da Coral Elise Amayi su Sabato 18 marzo 2023

"De kleine kabel die het koord en het drijfmiddel met de camera verbond, brak", vertelde ze. Ondanks het verdriet en het verlies van alle foto's van het vrijgezellenfeest en de bruiloft van haar vriendin, had Coral het verlies van haar geliefde camera geaccepteerd.

Meer dan tien jaar later vond een man genaamd Spencer Greiner het apparaat tijdens het vissen in de rivier Animas, en nadat hij ontdekte dat de geheugenkaart nog steeds werkte, ging hij op zoek naar de eigenaar: "Ik was verbaasd dat ik de SD-kaart kon lezen!” Toen ik zag dat de foto's van een bruiloft en een vrijgezellenfeest waren, dacht ik dat het misschien de moeite waard was om de eigenaar te vinden", merkte hij op.

Advertisement

Someone just found the camera I lost in the Animas in 2010 and they were able to upload the photos and took the time to find the people in the photos!! I freaking love Durango.

Pubblicato da Coral Elise Amayi su Giovedì 16 marzo 2023

Spencer deelde een paar foto's op Facebook en binnen een uur liet de bruidegom van de bruiloft een opmerking achter op de post, waardoor hij in contact kwam met Coral. "Ik kon niet geloven dat ik zo snel iemand op de foto's kon vinden", legt Spencer uit. Hoewel de camera was vernietigd, werden alle foto's perfect bewaard op de geheugenkaart.

Coral zei dat ze blij was haar oude foto's weer te zien en bedankte Spencer voor het ophalen van oude herinneringen. "Mensen die de tijd nemen om te helpen de eigenaren van een verloren voorwerp te vinden, maken van de wereld een betere plek. Het kost wat moeite, maar de beloning van de dankbaarheid van degenen die het vinden, is van onschatbare waarde", zei ze.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe een klein gebaar, zoals het publiceren van een Facebook-bericht, kan leiden tot verbluffende resultaten en het leven van mensen kan veranderen.

Advertisement