Kleinzoon verrast oma met mooi gebaar: "Ik kan niet stoppen met huilen" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

17 April 2023

Kleinzoon verrast oma met mooi gebaar: "Ik kan niet stoppen met huilen" (+ VIDEO)
Advertisement

Als het gaat om het geven van een geschenk, staan ​​we voor een keuze die nooit eenvoudig is: we willen voorkomen dat we iets kopen dat afgezaagd is of die de ontvanger misschien niet leuk vindt. Dan is er het probleem van de beschikbaarheid van deze laatste, die niet altijd op de juiste momenten gegarandeerd is. Elk geschenk moet dan natuurlijk rekening houden met de gebeurtenis waarvoor het bedoeld is: een bruiloft? Een doop? Of een verjaardag?

De hoofdpersoon van dit verhaal moest zijn geliefde grootmoeder een verjaardagscadeau geven en besloot haar in stijl te verrassen.

via Simplemos

Advertisement
Dave Goodings/Youtube

Dave Goodings/Youtube

David Goodings is dol op zijn oma, Iris Howard, net alsof ze zijn tweede moeder was. Dus bedacht hij een heel ingenieuze manier om haar te verrassen. Aan alles was gedacht. Hij had zijn oma voorgesteld om haar mee uit te nemen, een autoritje te maken en ze accepteerde het graag.

Tijdens de reis had de jongen verschillende keren aan de radio gesleuteld, maar niets vreemds, hij was gewoon op zoek naar goede muziek om naar te luisteren. Dat dacht Iris tenminste.

Op een gegeven moment leek de kleinzoon tevreden te zijn met het nieuw gevonden radiostation. Je ziet hem sluw glimlachen: de radio was ineens gestopt met het spelen van liedjes, om aan te kondigen dat die uitzending was onderbroken om nieuws te brengen dat op het laatste moment was gearriveerd.

Advertisement

"Breaking News: Iris Howard viert haar verjaardag!" Zo riep de stem van de presentator uit en ging toen verder met praten over de vrouw als een geweldig persoon en een oma, winnares van de wedstrijd "beste grootmoeder" van de afgelopen 10 jaar. Iris kon haar oren niet geloven en lichtte meteen op in haar gezicht en keek toen vol ongeloof naar dat van haar kleinzoon.

Niet alleen sprak "de radio" echt mooie woorden voor haar uit, maar na die aankondiging waren er registraties van al haar naaste familieleden die haar een fijne verjaardag wensten of haar een anekdote vertelden!

David had nog een laatste kleine, grote verrassing voor de 86-jarige: hij bekende haar dat hij een beetje teleurgesteld was over het krijgen van opnames van al hun dierbaren behalve Iris' eigen broer. De man woont in Australië en dus hebben broer en zus nooit de kans om elkaar zelfs maar te zien of te horen. De jongen veranderde weer van station en...

Daar was de stem van haar broer! Hij wenste haar het allerbeste en vertelde haar een jeugdverhaal, waardoor zijn oma in tranen uitbarstte, die al zo ontroerd was.

De mooiste geschenken gaan niet over dingen, maar over mensen en hoe ouder je wordt, hoe meer je het kunt begrijpen en waarderen. Wat denk jij ervan?

Advertisement