De moeder ligt op sterven en de zoon slaagt erin haar het geschenk te geven dat ze het liefst wilde

Janine image
door Janine

11 Juni 2023

De moeder ligt op sterven en de zoon slaagt erin haar het geschenk te geven dat ze het liefst wilde
Advertisement

Het zien van je kinderen die hun studie afmaken, is een belangrijk moment voor veel ouders en een moeder uit Oklahoma, in de Verenigde Staten, vond het zo belangrijk om de diploma-uitreiking van haar jongste zoon bij te wonen dat ze er als laatste wens om vroeg op een ziekenhuisbed.

Caleb Woodrum was bijna klaar met zijn laatste jaar van het lyceum toen het met zijn moeder steeds slechter ging. Stacie Scyrkels leed aan congestief hartfalen, en hoewel ze hoopte het afstuderen van de jongen bij te wonen, realiseerde de familie zich met het verstrijken van de dagen dat de kansen steeds kleiner werden.

via Goodmorningamerica

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Samen met de directeur van de Blanchard High School, Greg Jackson, bedacht de jonge Caleb vervolgens een manier waarop zijn moeder zijn afstuderen kon bijwonen. Zes jaar lang zorgde de 18-jarige jongen voor de vrouw en vergezelde haar ook naar doktersafspraken. Toen haar gezondheid achteruitging, wilde het personeel van het Integris Health Southwest Medical Center in Oklahoma City helpen.

"Het ziekenhuis belde me en zei: 'Luister, het ziet er slecht uit voor je schoonmoeder en het enige wat ze wil is dat haar jongste zoon afstudeert”. Dus ik zei tegen hen: 'Wat moet ik doen? Laten we het gewoon doen”, vertelde Cara Harris, de schoonzus van Caleb.

Het ziekenhuisteam en de familie hebben een feest voorbereid. Christina Hopkins, een verpleegkundige van het ziekenhuis, en Kati Crouch, een ademhalingstherapeut, waren allebei betrokken bij Stacie's zorgteam en zij waren degenen die de verrassing hadden gepland. In slechts 24 uur studeerde Caleb af. Een dag later had Woodrum een ​​hoed en pak klaar voor de ceremonie. Het ziekenhuispersoneel nam contact op met Blanchard High School en de directeur sloot zich onmiddellijk bij het project aan.

Advertisement
GoFundMe

GoFundMe

De ceremonie was ontroerend voor alle aanwezigen. Op beelden van de speciale dag is te zien hoe familie, vrienden en ziekenhuispersoneel een luid lachende Caleb toejuichen. Hij draagt ​​een hoed en een bruine toga en houdt voorzichtig de hand van zijn moeder vast terwijl Jackson hem zijn diploma overhandigt.

Tranen stromen en de tiener omhelst zijn moeder nadat hij haar laatste droom heeft vervuld. Het is ontroerend om te zien en het gevoel van liefde tussen moeder en zoon is voelbaar. Stacie is de volgende dag, op haar 57e verjaardag, vredig ingeslapen.

Advertisement