Hij spoelt de verlovingsring van zijn tante door het toilet: "Het was veel waard en ik wil een schadevergoeding”

Janine image
door Janine

18 April 2023

Hij spoelt de verlovingsring van zijn tante door het toilet: "Het was veel waard en ik wil een schadevergoeding”
Advertisement

Er wordt gezegd dat de familie het kostbaarste bezit is, maar laten we eerlijk zijn, het is vaak de bron van veel problemen en ruzies. Wat zou je bijvoorbeeld doen als je ontdekt dat een dierbaar voorwerp door je kleinkinderen "voor de lol" door het toilet is gespoeld? Dit is de vraag die een radeloze vrouw zichzelf stelde nadat ze tijdens een familiediner een nachtmerrie had meegemaakt.

Gedurende de avond bedachten haar 4- en 8-jarige neefjes namelijk om met haar kostbare verlovingsring ter waarde van $30.000 te spelen, alleen gingen de kinderen te ver. Maar laten we het verhaal in detail bekijken.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Tijdens het weekend organiseerde de vrouw een familiediner, waarbij ze haar broer met zijn vrouw en hun 4- en 8-jarige kinderen uitnodigde. De vrouw droeg altijd haar verlovingsring, maar vanavond had ze besloten hem in de kast van haar slaapkamer te bewaren voor speciale gelegenheden. Na het eten renden haar neefjes door het huis terwijl de volwassenen nog op het terras zaten: niemand lette op hen.

"Gedurende deze tijd kwamen mijn neefjes de slaapkamer binnen zonder dat iemand het merkte en begonnen met alles te spelen. Inclusief mijn verlovingsring. Toen we ze gingen zoeken, werden ze bang omdat ze wisten dat ze daar niet mochten zijn, ze renden naar de badkamer, gooiden mijn ring door het toilet en spoelden door. We hebben een loodgieter gebeld voor het geval het op de een of andere manier in de hals van de wc zat, maar helaas was er niets aan te doen”, zei de vrouw.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"We hadden de originele bon nog, dus belde ik mijn broer. Ik stuurde hem een ​​e-mail met de gescande kopie als bewijs van de kosten en vroeg hem om me het bedrag terug te betalen voor de ring die mijn neefje in de wc had gegooid. Meteen begon hij boos te worden omdat we een familie zijn en zijn zoon nog maar een kind is. Hij weigerde de kosten van de ring terug te betalen en zei dat ik rijk genoeg was om hem terug te kopen. Ik heb hem gezegd dat ik hem hiervoor voor de rechter zal slepen en nu maakt mijn hele familie me verwijten en zegt dat ik het moet laten gaan", besloot ze, terwijl ze op internet om advies vroeg hoe ermee om te gaan.

Gebruikers waren het volledig met haar eens: “Hij lette niet op zijn kinderen, het is zijn schuld. Hij zou je 100% moeten compenseren. Wat betreft de hele familie die je bekritiseert, raad ik aan om ze te negeren: het is gemakkelijk te beoordelen, aangezien het hen niet is overkomen”, merkte een man op.

Wat denk jij ervan?

Advertisement