Een stewardess dwong een zwangere vrouw van 5 maanden om de vloer van het vliegtuig schoon te maken

Janine

22 April 2023

Een stewardess dwong een zwangere vrouw van 5 maanden om de vloer van het vliegtuig schoon te maken
Advertisement

Als reizen een ervaring is die even mooi als wenselijk is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het verplaatsen van de ene plek naar de andere op de meest aangename manier gebeurt. Laten we het niet hebben over enorme vertragingen of ongemakkelijke of overvolle passagierscabines, helaas kan dit gebeuren, vooral als je in "economy class” reist. Het grootste probleem was in dit geval niet hoe of waar, maar met wie.

Een gezin zat in een vliegtuig toen ze te maken kregen met een stewardess, die de woede van een man, een echtgenoot en een groot aantal online controverses opwekte.

via Mirror

Advertisement
pxhere - Not the actual photo

pxhere - Not the actual photo

De man in kwestie, honkbalster Anthony Bass, schreef een bericht op Twitter waar hij stomverbaasd al zijn frustratie over het incident uitte: "De stewardess van United heeft zojuist mijn 22 weken zwangere vrouw laten knielen die reist met een kind van 5 en een van 2 jaar oud om ’rommel’ van popcorn van mijn jongste dochter van de grond te rapen. Serieus?!”.

Binnen enkele minuten antwoordde de maatschappij op de speler: "Hallo, Anthony. We begrijpen zeker uw woede en bezorgdheid en willen deze kwestie graag onderzoeken. Als u even de tijd heeft, kunt u ons een privé-bericht sturen met het ID-nummer van uw vrouw, samen met andere details met betrekking tot interactie met dit bemanningslid."

Het gezin van de pitcher van Toronto Blue Jays reisde op een vlucht van United Airlines toen de episode plaatsvond die veel ophef op sociale media veroorzaakte, maar niet op de manier die men zou verwachten.

Anthony Bass/Twitter

Anthony Bass/Twitter

In feite kozen de meeste gebruikers de kant van de bemanning door tegen de populaire speler in te gaan: "een goede vader zou zijn kinderen hebben geleerd netjes te blijven en respectvol te zijn tegenover anderen", schreef iemand; “wie denk je dat de rotzooi moet opruimen die je 2-jarige dochter heeft gemaakt? Ik, als vader van drie kinderen, draag de verantwoordelijkheid ervoor", begon een ander; "De stewardess zorgde er voor dat de volgende passagiers een schone cabine zouden hebben voor de volgende vlucht. Maar jij denkt dat het de taak van de bemanning is om op hun knieën te gaan om de rotzooi van je kinderen op te ruimen, of dat ze moeten worden ontslagen als ze niet bereid zijn om dat te doen”, merkte een derde op.

Kortom, de verontwaardiging van de man en de “aanklacht” van het verhaal hadden niet het resultaat dat hij verwachtte; uiteindelijk schreef hij een nieuw bericht om de snelle hulp van de luchtvaartmaatschappij te bedanken.

Er waren er echter ook die de bezwaren van de ster ondersteunden, door erop te wijzen dat het geen professioneel gedrag is om een ​​klant, vooral een zwangere vrouw, te vragen om neer te knielen om op te ruimen. Wie heeft volgens jou gelijk?

Advertisement