Pizzabezorger wordt held nadat hij de politie heeft geholpen criminelen te pakken te krijgen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

13 Mei 2023

Pizzabezorger wordt held nadat hij de politie heeft geholpen criminelen te pakken te krijgen (+VIDEO)
Advertisement

Als we 's ochtends opstaan, nog een beetje versuft door de slaap, weten we al ongeveer wat ons de hele dag te wachten staat. Ongetwijfeld staat het werk, voor degenen die werkzaam zijn, bovenaan onze gedachten en we accepteren het min of meer gewillig. Dan zijn er al die "extra" activiteiten, zoals het ophalen van de kinderen van school of een afspraak, enz... Alles is over het algemeen "uitgestippeld" en we weten wat ons "te wachten staat". Maar zo gaat het niet altijd.

Stel je voor dat je aan het werk gaat, de gebruikelijke taken uitvoert en... een held wordt!

via Delcotimes

Bryanna Gallagher/Facebook

Bryanna Gallagher/Facebook

Tyler Morell, een bezorger, probeerde een paar pizza's te bezorgen bij een huis in Middletown Township, in Pennsylvania, ten noordoosten van Philadelphia. Het moest een snelle en gemakkelijke klus worden, zonder problemen, maar het liep heel anders.

"Ik was twee pizza's aan het bezorgen, een simpele en een met paprika als ik het me goed herinner. Ik belde aan en de vrouw opende de deur, ik stond op het punt haar de dozen te geven toen we allebei het harde geluid hoorden van sirenes”, zo vertelde de man.

De camera die op de veranda van het huis van de vrouw was geïnstalleerd, legde de hele scène vast die binnen enkele ogenblikken bloedstollend werd.

Advertisement
Bryanna Gallagher/Facebook

Bryanna Gallagher/Facebook

In de video zien we een auto, een gestolen Kia, aankomen en letterlijk eindigen in de tuin van een van de buren, slippend over het gras en dan rechtdoor de oprit van weer een ander huis oprijden. Een duidelijke poging om de politieauto's die hem volgen te misleiden.

"Ik draai mijn hoofd en hoor de piepende banden van een auto. Ik zie een auto het gazon van het huis oprijden. De politie was er iets achter en achtervolgde hem met loeiende sirenes," voegde de bezorger eraan toe.

Kort daarna is een man te zien die uit het gestolen voertuig stapt en hard wegrent om te ontsnappen aan de agenten die inmiddels zijn gearriveerd. “Ik nam een beslissing. Ik moet op de een of andere manier helpen, zei ik tegen mezelf”.

WATCH: 🍕Coccos Pizza Aston delivery driver finds himself in the middle of a high speed chase. His hands may have been full…. but his quick feet helps stop a suspect fleeing from Brookhaven Police. Brookhaven Police - PA. Coccos Pizza Aston More details tonight on 6abc Action News

Pubblicato da Bryanna Gallagher su Domenica 16 aprile 2023

De moedige pizzakoerier kwam ter plaatse: nadat hij de richting van de vluchtende man had begrepen, sneed hij hem af en strekte zijn been uit, waardoor de kwaadwillende struikelde en op de grond viel! En dit alles zonder de pizza's te laten vallen.

De politieagenten vielen op de crimineel aan en arresteerden hem: "hij gaf ons de hulp die we nodig hadden, waardoor hij struikelde, hij gaf ons de tijd om die man te bereiken", zei Michael Vice, politiechef, lovend over de daden van Tyler.

"Ik ben het zo zat om misdaad te zien tieren, vooral vlak voor mijn neus, midden op straat. Dus als de politie een helpende hand of een voet nodig had, ben ik blij dat ik daar was!", riep de heldhaftige werker uit .

Zijn actie maakte het verschil. Danielle Yeager, de vrouw die de pizza bestelde, vond de bezorging een 10 waard”. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement