Ze koopt een lot om de genezing van haar dochter te vieren: ze wordt miljonair

Janine image
door Janine

30 April 2023

Ze koopt een lot om de genezing van haar dochter te vieren: ze wordt miljonair
Advertisement

Soms heeft wat ons tijdens ons bestaan ​​overkomt geen echte "zin". Er is geen precies schema en een reeks gebeurtenissen kan tot de meest uiteenlopende gevolgen leiden. Het lot, karma, een goddelijk ontwerp, noem het zoals je wilt, maar soms lijkt iets groters dan wij tussenbeide te komen en de voortgang van ons leven diepgaand te beïnvloeden.

Het meest ongelooflijke is het plotselinge waarmee het kan gebeuren: alles kan namelijk van de ene op de andere dag aanzienlijk veranderen en het verhaal dat we je gaan vertellen is daar een duidelijke demonstratie van.

via Goodmorningamerica

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Geraldine Gimblet, 74 jaar, is een moeder die een zeer moeilijke periode heeft doorgemaakt: helaas werd haar dochter, Lawrencia Jackson, getroffen door een ernstige ziekte. De vrouw deed er alles aan om haar te helpen, onder meer door al haar spaargeld aan te spreken om haar de beste zorg te garanderen.

Gelukkig won Lawrencia haar strijd tegen de kwaadaardige ziekte die haar trof en besloot Gerladine het met haar te vieren.

Het moest een klein geschenk zijn, een aardigheidje om het beste voor haar dochter te wensen, een gebaar om een ​​nieuw begin in te luiden in het teken van een welvarende en gelukkige toekomst. Maar een eenvoudig rechthoekig stuk papier zou hun leven voor altijd veranderen.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

De vrouw, een vaste speelster, had een kraskaart gekocht in haar vertrouwde winkel, de laatste die nog over was! 10 dollar voor die aankoop die slechts een symbolische waarde zou hebben. Maar toen de twee vrouwen dat lot gingen krassen, ontdekten ze iets sensationeels: ze hadden zojuist 2 miljoen dollar gewonnen!

"Ik verwachtte het gewoon niet. Ik geloofde het niet, ik bleef maar controleren of het wel ‘echt' was. Ik bedoel, ik koop al heel lang krasloten, maar ik had nooit zo'n overwinning gehad!”, vertelde Gerardine.

Het ongelooflijke is dat het allemaal gebeurde slechts één dag na de genezing van haar dochter die net het ziekenhuis had kunnen verlaten waar ze lag. "Het was echt geweldig, een echte zegen”, vertelde Lawrencia.

Een moeder die zichzelf helemaal had gegeven uit liefde voor haar dochter; het was volkomen natuurlijk voor haar, bekende ze, maar ze bracht hoe dan ook een groot "offer" en het lijkt erop dat het lot haar en al haar prachtige familie wilde terugbetalen!

Advertisement