Veel mensen zeggen dat haar dochter vreselijk is: mama haalt naar hen uit

Janine image
door Janine

05 Mei 2023

Veel mensen zeggen dat haar dochter vreselijk is: mama haalt naar hen uit
Advertisement

Voor je kinderen zorgen, hopen dat ze nooit iets ergs overkomen en ze beschermen tegen elke externe "aanval" is het doel van elke ouder. Moeders en vaders van over de hele wereld zouden alles doen om hun kinderen te verdedigen, vooral als ze klein en weerloos zijn en zich niet bewust zijn van wat er om hen heen gebeurt.

Een voorbeeld in deze zin wordt vertegenwoordigd door het verhaal dat we je gaan vertellen. Een verhaal waarin een moeder gedwongen werd haar bijna 2-jarige dochter te verdedigen toen ze hard werd aangevallen op internet vanwege haar fysieke bijzonderheden.

via Mirror

Advertisement

Marianna Bowering is een 27-jarige vrouw die in Adelaide, in Zuid-Australië woont met haar man en kinderen, waaronder haar oudste dochter Angelica Rose. Het is deze laatste die in de schijnwerpers staat omdat ze veel kritiek heeft gekregen.

Sinds haar geboorte heeft het kleine meisje een hartvormige vasculaire vlek op haar gezicht, die haar gelaatstrekken kenmerkt en die haar ouders als bijzonder beschouwen. "Het is een bijzonderheid die haar uniek maakt, het is haar afdruk van een superheldin - zei moeder Marianna - wij ouders zijn erg trots op haar en we vinden haar geweldig, maar niet iedereen is het daarmee eens".

Advertisement

Blijkbaar heeft de vrouw afbeeldingen van haar dochter geüpload naar sociale netwerken die geen positieve reacties hebben ontvangen, integendeel. Velen hebben zich tegen het kleine meisje gekeerd, haar belachelijk gemaakt en haar beledigd.

"Het lijkt erop dat ze is geraakt met een koekenpan"; "Als ze groot is, zal ze in die staat nooit een vriendje vinden"; "Je had haar niet met het hete water moeten laten spelen" - en nog veel meer andere onvriendelijke woorden naar haar toe.

Zowel de moeder als de vader van het kleine meisje waren verontwaardigd, maar ze lieten zich niet al te veel beïnvloeden door deze gemeenheden: "Ze lachen een 2-jarig meisje uit - schreef de vrouw - ze beseffen het niet eens. Het is walgelijk gedrag."

Marianna Bowering/Facebook

Marianna Bowering/Facebook

Het is niet leuk om te weten dat er volwassenen zijn die de kenmerken van een kind niet accepteren en dat ze zich laten gaan in wat ze denken, zonder zich druk te maken om de gevoeligheid van anderen. Dit is een echt gebrek aan respect die pijn doet, maar waaraan het juiste gewicht moet worden toegekend. Marianna begreep dat ze niet al te serieus genomen moesten worden en dat ze niet al te veel aandacht verdienden. Voor haar en haar man is het tenslotte belangrijk dat het goed gaat met de kleine Angelica en niets ernstigs heeft.

Een dergelijke vlek kan, naast het esthetische aspect, in feite leiden tot andere gezondheidsproblemen, maar volgens de uitgevoerde onderzoeken lijkt het er op dat dit prachtige kleine meisje geen complicaties heeft en sereen met haar familie kan leven. Gelukkig doet de vlek niets anders dan haar nog mooier en specialer maken, vind je ook niet?

We wensen haar het allerbeste voor de toekomst en een geweldig leven.

Advertisement