29-jarig model trouwt met 75-jarige miljardair: “Ze noemen me een profiteur, maar ik hou echt van hem”

Janine image
door Janine

07 Mei 2023

29-jarig model trouwt met 75-jarige miljardair: “Ze noemen me een profiteur, maar ik hou echt van hem”
Advertisement

Je hoort vaak dat liefde geen leeftijd en geen grenzen kent, een nogal romantische visie op een van de gevoelens die tegenwoordig misschien een beetje “pit" verliest. Laten we eerlijk zijn, vroeger was een relatie van een paar en een daaropvolgende officiële verloving langduriger en zeker gebaseerd op sterke gevoelens, vooral respect en trouw. Dat waren andere tijden, maar niet noodzakelijkerwijs beter: sommige mensen werden bijna "gedwongen" om te trouwen door beslissingen van anderen en in ieder geval was er niet veel "keuze" voor degenen die bijvoorbeeld op meer afgelegen en dus minder drukke plaatsen woonden.

Schijnhuwelijken hebben altijd bestaan, maar de hoofdpersoon van dit verhaal verklaart met al haar energie dat het hare er niet een van is. Ze is getrouwd met een zeer rijke man die 46 jaar ouder is dan zij...

via Vnexpress

Co Ngan/Instagram

Co Ngan/Instagram

Co Ngan, een 29-jarig Vietnamees model, is getrouwd met Wynn Katz, een 75-jarige ondernemer uit Los Angeles. Ze ontmoette haar man op Instagram; hij is de eigenaar en ontwerper van het merk Rough Roses en ontmoette hem later tijdens een zakenreis in Vietnam. De vonk sloeg meteen over tussen de twee.

Het paar ging verschillende keren uit elkaar vanwege talloze ruzies, maar uiteindelijk consolideerden ze hun liefde door te trouwen. De vrouw is dus zeker van haar "keuze" en heeft verklaard: "zij is de liefde van mijn leven, daar ben ik zeker van".

Maar de kritiek op hun relatie liet niet lang op zich wachten en het model werd het slachtoffer van zeer harde woorden.

Advertisement

"Je bent alleen geïnteresseerd in zijn geld", is de meest gemaakte opmerking; “je wacht gewoon tot je zijn hele landgoed kunt erven", merkte iemand op. "Je bent gewoon een profiteur!" schreef een ander.

Maar Co verdedigt zich stoïcijns: "voor mij is het altijd een kwestie van het hart geweest, ik hou echt van hem". Het model is namelijk een bekend gezicht dat zeker geen geld nodig heeft, maar tijdens hun leven als stel heeft de man haar nooit iets tekort gedaan: diners in sterrenrestaurants, reizen en luxe cadeaus zijn altijd aan de orde van de dag geweest.

Iemand is zelfs gaan denken dat de interesse van de vrouw in de ondernemer te wijten was aan de intentie om een ​​Amerikaans visum te krijgen, een document dat ze daadwerkelijk bij hun officiële verbintenis had verkregen.

Kortom, hoewel het vermoeden kan ontstaan ​​dat de liefde van de vrouw niet helemaal "oprecht" is, kunnen we hierover geen zekerheid hebben en kunnen we beide alleen maar het beste wensen!

Advertisement