Moeder bekritiseerd vanwege “te veel” tatoeages: “ze behandelen me als een crimineel”

Janine image
door Janine

10 Mei 2023

Moeder bekritiseerd vanwege “te veel” tatoeages: “ze behandelen me als een crimineel”
Advertisement

We hebben allemaal een passie in het leven en niets geeft ons een beter gevoel dan deze te cultiveren en er waar mogelijk van te genieten. De vele dagelijkse verplichtingen overweldigen ons en zorgen ervoor dat we constant haast hebben, maar het is fijn om te weten dat we soms kunnen stoppen om ons te wijden aan wat we het leukst vinden. Een van de dingen die zowel mannen als vrouwen vaak aantrekt en fascineert, zijn bijvoorbeeld tatoeages, en het komt niet zelden voor dat mensen verschillende tatoeages hebben, misschien verbonden met specifieke en belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Het zijn er zo veel en het zijn echte kunstwerken, ook al denkt niet iedereen dat.

Er zijn mensen die ze in feite associëren met iets negatiefs, vooral als ze talrijk zijn. De vrouw over wie we je willen vertellen, weet er iets van. Een moeder die veel kritiek heeft gekregen op de tekeningen die vooral haar gezicht kenmerken.

via New York Post

We hebben het over Claire Elsie-Rose, een 37-jarige vrouw uit Lincolnshire, Engeland, moeder van 4 kinderen (variërend in leeftijd van 6 maanden tot 12 jaar) die in het middelpunt stond van veel controverses over haar liefde voor tatoeages. De jonge vrouw heeft van haar passie haar beroep gemaakt en zegt daar zeer tevreden over te zijn.

Ze benaderde de kunst van het tekenen op het lichaam op 15-jarige leeftijd toen ze haar eerste liet zetten en daarna nooit meer stopte. Ze bekende dat ze altijd had vermeden om tatoeages op haar gezicht te zetten uit angst voor hoe anderen haar zouden beoordelen, maar iets deed haar van gedachten veranderen. Op 25-jarige leeftijd had ze wat zorgen over haar gezondheid, en toen ze eenmaal over de angst heen was, besloot ze dat ze altijd zou proberen met volle teugen van haar leven te genieten, zonder na te denken over het oordeel van anderen.

Daarom besloot ze dat het tijd was om ook op andere delen van het lichaam tatoeages te laten zetten en begon ze op haar gezicht te "tekenen", eerst met teksten en daarna met verschillende onderwerpen. In totaal heeft Claire 14 tatoeages op haar gezicht, maar niet iedereen waardeerde het, zoals te verwachten was.

Advertisement

"Ze kijken lelijk naar me als ik op straat loop - zei ze - ik voel me een crimineel alleen al vanwege mijn uiterlijk. In werkelijkheid is het niet zo: ik ben een succesvolle ondernemer, ik heb 4 kinderen, een partner waar ik het goed mee heb en ik kan niet wachten tot de avond komt om mijn pyjama aan te trekken en te ontspannen met mijn gezin".

De vrouw houdt enorm van haar uiterlijk sinds ze besloot om ook haar gezicht te tatoeëren, maar ze weet dat haar keuze meer blikken van anderen, opmerkingen en kritiek met zich meebrengt, maar dat kan haar niet schelen.

"Er is een groot misverstand ontstaan ​​over mensen zoals ik - vervolgde ze - als je een tekening op je gezicht of een ander deel van je lichaam hebt, betekent dat niet dat je crimineel of dom bent. Het is een passie zoals elke andere en die moet worden gerespecteerd. Velen hebben me gevraagd waarom ik het doe - vervolgde Claire - ze vertellen me dat ik mezelf heb verpest en dat ik vroeger mooier was, maar daar ben ik het niet mee eens".

Claire Elsie-Rose/Facebook

Claire Elsie-Rose/Facebook

Het is immers niet een tatoeage meer of minder die iemand een goed of slecht mens maakt. We zijn allemaal gewoon geneigd om anderen iets te snel te beoordelen en vooral voordat we ze zelfs maar hebben leren kennen.

Denk je dat mensen gelijk hebben als ze haar een slechte moeder vinden vanwege haar tatoeages of vind je dat overdreven?

Advertisement