De kracht van vastberadenheid: een meisje krijgt haar diploma terwijl ze aan het bevallen is (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

31 Mei 2023

De kracht van vastberadenheid: een meisje krijgt haar diploma terwijl ze aan het bevallen is (+ VIDEO)
Advertisement

Het leven is bezaaid met belangrijke mijlpalen zoals afstuderen, het vinden van je droombaan, het kopen van een huis of auto, trouwen of het krijgen van een kind: wanneer twee van deze mijlpalen tegelijkertijd worden bereikt, kan een speciale dag letterlijk onvergetelijk worden en zelfs de pers bereiken, net zoals gebeurde op het Henry Ford College in Dearborn, Michigan, Verenigde Staten.

Een, of liever gezegd, twee prachtige nieuwtjes hebben de ronde gedaan op het web en hebben ook internationale kranten bereikt. Maar laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Wxyz

 Youtube - WXYZ-TV Detroit - Channel 7

Youtube - WXYZ-TV Detroit - Channel 7

Op die dag woonde de jonge Kelsey Hudie een speciale diploma-uitreiking bij die speciaal voor haar was georganiseerd. De vrouw toonde een enorme toewijding door deel te nemen aan het evenement terwijl ze volop aan het bevallen was: de bijna nieuwe moeder wilde haar diploma behalen door net als alle andere studenten op het podium te verschijnen en de universiteit herorganiseerde prompt het programma om haar dat mogelijk te maken.

Begrijpelijk bezorgd over het lopen tijdens de ceremonie, gezien het feit dat ze 38 weken zwanger was en op het punt stond te bevallen, toonde Hudie een sterke vastberadenheid en ambitie voor zowel het onderwijs als het moederschap.

Kelsey's academische reis begon in 2018 en haar niet-aflatende vastberadenheid om haar diploma Pedagogiek te behalen, duurde vijf jaar. Maar ze gaf haar droom nooit op en slaagde erin hem waar te maken: "Ik wil lerares worden, dus ik ga naar Eastern!”, verklaarde ze.

Advertisement

Kelsey's tante, die op de universiteit werkt, nam een paar minuten voor de ceremonie contact op met de administratie en het was geen probleem om de volgorde van de gebeurtenissen te veranderen.

Onmiddellijk na de ceremonie beviel Kelsey van haar eerste kind, Nyla: "Ik hoop dat ze op een dag beseft hoe speciaal ze is. Zelfs zonder het diploma en de rest, heb ik altijd al moeder willen zijn, dus ik ben zo blij. Ik hou er niet van om het over mijn prestaties te hebben, maar mijn diploma behalen en tegelijkertijd mijn eerste kind krijgen is iets dat ik absoluut niet kan vergeten”, verklaarde Kelsey.

Een dubbele zegen voor deze supermama! Ken jij ook dergelijke opvallende gebeurtenissen?

Advertisement