74-jarige vrouw weigert zich te kleden naar haar leeftijd: "ik draag alleen wat ik wil"

Janine image
door Janine

26 Juli 2023

74-jarige vrouw weigert zich te kleden naar haar leeftijd: "ik draag alleen wat ik wil"
Advertisement

Het oordeel van anderen blijft helaas nog steeds een wijdverspreide maatstaf: we verhouden ons tot anderen door onszelf met hen te vergelijken en vaak worden we overstroomd met kritiek of negatieve meningen. Natuurlijk zijn er ook positieve oordelen en meningen, maar de meest gevreesde zijn ongetwijfeld van negatieve aard. Een van de meest gediscussieerde en “besproken” aspecten betreft de manier van verschijnen: hoe men zich esthetisch presenteert op fysiek vlak en wat inherent is aan iemands manier van kleden.

Het was een vrouw van een bepaalde leeftijd waar veel overgepraat werd, die besloot de talloze kritieken die ze kreeg te negeren en zich te blijven gedragen zoals ze wilde. Laten we samen haar bijzondere verhaal bekijken.

via Nowiveseeneverything

Advertisement

Haar naam is Colleen Heidemann en ze is 74 jaar oud. De pittige dame heeft meer dan 300.000 volgers op sociale media en wat haar zo populair maakte, waren de afbeeldingen en video's die haar vereeuwigden tijdens het dragen en praten over haar outfits.

"Laat anderen jou niet definiëren. We zijn sterk en uniek, we zijn niet onzichtbaar. Ik kleed me op mijn leeftijd precies zoals ik wil en hoe ik me voel", dit is de levensfilosofie van de vrouw die op het web heel populair is. Maar dat niet alleen.

De gepensioneerde ex-stewardess is namelijk op 70-jarige leeftijd aan een vruchtbare carrière als model begonnen! Maar wat zullen degenen die haar zien paraderen en "een groot deel" van haar lichaam zien, van haar denken?

Advertisement

Velen hebben haar look te "gedurfd" gedefinieerd, zelfs en vooral wanneer ze niet op de catwalk loopt. Maar veel gebruikers en haar volgers hebben inspiratie gevonden in het vertrouwen en de vastberadenheid van de elegante dame.

"Je hebt een tijdloze charme"; "Ik bewonder je echt voor je moed"; "Je bent prachtig! Net als jij ben ik niet van plan om me te kleden zoals de samenleving zou willen: ik blijf dragen wat ik het leukst vind, net als jij!"

Colleens houding en klasse zijn inderdaad benijdenswaardig, maar misschien heeft niet iedereen zin om te pronken met haar kostuums/jurken. Wat denk jij ervan? Heeft het de voorkeur om zich op een bepaalde leeftijd meer “elegant” te kleden of is het altijd beter om te dragen wat je het mooist vindt en waarin je je goed voelt?

Advertisement