Stiefkinderen geven een cadeau aan de vrouw van hun vader en knielen dan voor haar (+VIDEO)

Janine image
door Janine

25 Mei 2023

Stiefkinderen geven een cadeau aan de vrouw van hun vader en knielen dan voor haar (+VIDEO)
Advertisement

Elk huwelijksaanzoek is uniek en bijzonder, maar er zijn enkele ingrediënten die nooit mogen ontbreken: oneindige liefde, zelfvertrouwen, verlangen om het leven te delen, medeplichtigheid en dialoog. Allereerst moet je er zeker van zijn dat ze klaar is om ja te zeggen en dat ze dezelfde droom heeft. Dan moet je de plaats, het moment en de meest geschikte manier kiezen voor twee geliefden. Het kan een romantische plek zijn of vol herinneringen, een speciale datum of een onverwachte verrassing. Het belangrijkste is om een ​​zin voor te bereiden die haar laat begrijpen hoeveel er van haar wordt gehouden en hoe belangrijk ze is, zonder de verlovingsring te vergeten!

via Shareably

Advertisement

Een werkelijk origineel en teder voorstel werd georganiseerd door Steve Lee. Toen hij de vrouw ontmoette waarvan hij wist dat hij met haar wilde trouwen, wist hij hoe belangrijk het was om de perfecte manier te vinden om haar te vragen. Theresa Morgan Johnson heeft een belangrijke rol gespeeld in zijn leven en het leven van zijn kinderen, dus het was cruciaal om de kinderen te betrekken bij het belangrijke aanzoek.

Op een dag die leek op alle andere, keerde Theresa terug naar huis en werd verwelkomd door haar drie jonge stiefkinderen, die zichtbaar enthousiast waren. Ze lieten haar op de bank zitten en ondanks haar bezorgdheid en verwarring vertelden ze haar dat ze een cadeau voor haar hadden. Aanvankelijk sceptisch over het gelach van de jongens, brachten de drie kinderen haar een doosje met de woorden "Mamma”.

Advertisement

Theresa begon voorzichtig het geschenk te openen, uit angst een onaangename grap erin te vinden, maar toen ze uiteindelijk de ring voor haar zag, knielden de drie kinderen neer en zeiden: "We houden heel veel van je en we willen weten of je met onze papa wilt trouwen". Op dat moment liep Steve met een grote grijns de kamer binnen. Ook hij knielde neer en sprak prachtige woorden. Theresa, zichtbaar emotioneel, antwoordde "Ja".

Op dat moment omhelsden de drie kinderen elkaar in een groepsknuffel, zichtbaar emotioneel door het geweldige nieuws. Na de omhelzing nam Steve de camera en liet hem aan Theresa zien, om haar te laten weten dat hij alles had geregistreerd. We wensen dat dit paar de liefde en het geluk behoudt dat ze op dat speciale momenthebben getoond!

Advertisement