Een schoonmoeder gooit kokend water naar haar "ondraaglijke" schoonzoon en de situatie escaleert

Janine image
door Janine

23 Mei 2023

Een schoonmoeder gooit kokend water naar haar "ondraaglijke" schoonzoon en de situatie escaleert
Advertisement

Als je een diepe band met iemand hebt, weet je dat je in werkelijkheid een "meervoudige aankoop" doet, dat het "complete pakket" een must is en essentieel is voor wat we echt leuk vinden: als je gaat trouwen, maar soms zelfs als we een relatie hebben, heb je niet alleen te maken met de persoon die we aan onze zijde willen hebben, maar ook met zijn of haar vrienden en vooral met de familieleden!

Soms gaan bijvoorbeeld de relaties tussen schoonfamilie en schoonzoons- of dochters op de beste manier of veroorzaken ze in ieder geval geen bijzondere problemen: we “verdragen” elkaar hooguit. Maar als het om echte gewelddaden gaat, begrijp je dat er iets ongelooflijk mis is.

via Euro.eseuro

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Dat is precies wat er gebeurde met een man, 25 jaar oud, in Colombia. Het lijkt erop dat Kevin Correo letterlijk het slachtoffer was van zijn schoonmoeder, een 61-jarige vrouw die het punt van ergernis bereikte en een onbezonnen en schokkend gebaar maakte.

De vrouw zou namelijk kokend water, dat zich in een pan in de keuken bevond, direct op de rug van de man hebben gegoten, waardoor brandwonden op het getroffen deel waren ontstaan.

Kevin werd opgenomen in het ziekenhuis, maar zijn toestand is ondanks alles niet kritiek. Maar wat tot zo'n extreme en schokkende daad geleid?!

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Het lijkt erop dat de reactie van de schoonmoeder te wijten was aan de onbeschofte manieren van de man: de vrouw onthulde hoe hij elke dag bij haar thuis lunchte, met het excuus om zijn vriendin te bezoeken.

Niemand nodigde hem ooit rechtstreeks uit, maar hij kwam altijd rond 12.30 uur opdagen en bleef daar tot het onvermijdelijk tijd was voor de lunch, waardoor de oude vrouw bijna gedwongen werd hem te vragen of hij met hen wilde blijven eten. Maar niet alleen dat, niet alleen de gedachte aan lunches en dus van het geld "genieten" van de schoonmoeder, een andere factor deed de vrouw ook "ontploffen van woede".

Ze had hem gevraagd of hij ijs wilde gaan kopen, waarop de man had geantwoord: "Mijn god, schoonmoeder, heb je, met het pensioen dat je krijgt, geen geld om ijs te kopen?!" Dit zou ervoor hebben gezorgd dat de vrouw haar zelfbeheersing helemaal verloor.

Een onterechte daad die echter aanleiding geeft tot een gedachte: neem nooit iets als vanzelfsprekends en profiteer nooit van de goedheid van anderen.

Advertisement