Ze parkeert de auto een paar uur op straat, bij terugkomst vindt ze een dreigbriefje

Janine image
door Janine

31 Mei 2023

Ze parkeert de auto een paar uur op straat, bij terugkomst vindt ze een dreigbriefje
Advertisement

Het dagelijks leven heeft veel verrassingen voor ons in petto: sommige zijn heel positief en geven ons de glimlach waar we op hebben gewacht, andere daarentegen laten ons achter met een bittere smaak in onze mond. Vaak komen deze laatsten voort uit iets waarvan we ons nooit hadden kunnen voorstellen dat het ons problemen zou kunnen bezorgen, maar we helaas moesten constateren dat dit precies het geval is.

De vrouw in het middelpunt van dit verhaal weet het heel goed, die net als vele anderen een actie heeft uitgevoerd, iets dat miljoenen keren in haar leven is herhaald, en te maken kreeg met een zeer onbeschofte boodschap.

via Mirror

Royton Community Hub/Facebook

Royton Community Hub/Facebook

Het verhaal speelde zich af in Oldham, Greater Manchester, Verenigd Koninkrijk, waar een vrouw haar auto op de weg had geparkeerd, wat velen van ons doen, maar toen ze terugkwam, wachtte haar een onaangename verrassing.

Iemand, geïrriteerd door het feit dat ze de auto op die plek had achtergelaten, besloot haar een heel onbeschoft briefje achter te laten. De foto van het aanstootgevende bericht werd op de Royton Community Hub Facebook-groep geplaatst en ging meteen viraal.

"De volgende keer dat je je auto langer dan twee uur moet laten staan ​​- luidde de woorden - neem je een betaalde parkeerplaats en vermijd je kostbare plaatsen voor mijn huis in te nemen. Onthoud dat mijn blikopener de volgende keer misschien niet zo kalm zal blijven".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een dreiging die maar één doel had: de vrouw intimideren en haar ervan weerhouden haar auto nog een keer op die plek neer te zetten. Anders, zoals vermeld in het bericht, zou de persoon die anoniem bleef een vervelende "herinnering" op haar auto hebben achtergelaten. Een op zijn zachtst gezegd negatieve ervaring die de vrouw deelde met haar familie en vervolgens bekend werd bij het grote publiek.

Het bericht bij de foto luidt: "Wat me sprakeloos maakt, is dat de persoon die het heeft geschreven niet eens weet waarom mijn schoonmoeder de auto daar heeft achtergelaten. De weg is in ieder geval van niemand en ze handelde niet verkeerd - vervolgt hij - Mijn schoonmoeder is erg geschokt en nu ontstaat het probleem van parkeren als ze de deur uit moet, ook al was haar parkeerplaats volledig legaal".

Een afkeuring van deze onbekende die de vrouw stomverbaasd achterliet, en veel problemen veroorzaakte. Heb je ooit je auto ergens laten staan, en een anoniem briefje gevonden bij je terugkomst of, erger nog, een paar krassen op de carrosserie als "vergelding"?

Advertisement