Een man stelt zijn vriendin niet voor aan zijn vrienden vanwege haar uiterlijk

Janine image
door Janine

09 Juni 2023

Een man stelt zijn vriendin niet voor aan zijn vrienden vanwege haar uiterlijk
Advertisement

Liefde - echte liefde - is een puur gevoel dat de ziel grenzeloos omarmt: het is niet gebaseerd op uiterlijk, maar op de diepe band tussen twee mensen. Het is een verbinding die verder gaat dan het fysieke aspect en voedt zich met authentieke emoties en zet ons ertoe aan om de ander te accepteren zoals hij is, met al zijn onvolkomenheden, zonder enige vorm van barrières. Het is een kostbaar geschenk dat niet iedereen het geluk heeft te ontvangen, vaak vanwege de vooroordelen die worden gedicteerd door de esthetische maatstaven van de huidige samenleving.

Het verhaal dat we je nu gaan vertellen, wil echter aantonen dat gevoelens veel belangrijker zijn dan de mening van anderen.

via Newsweek

Advertisement

Alin en Maria hebben veel te maken gehad met discriminatie vanwege hun gewichtsverschil. Aanvankelijk maakte Alin zich zorgen over wat anderen zouden denken: "Het was helemaal niet gemakkelijk om deze relatie te accepteren. Ik wist dat ik Maria leuk vond, maar ik wilde het haar niet 'laten zien' omdat ik bang was voor oordelen. Ik had een soort mentale angst omdat ik dacht dat mensen onbeleefd tegenover haar zouden zijn", legde de man uit.

Zoals de afgelopen jaren vaker is gebeurd, ontmoetten Alin en Maria elkaar op sociale media. "Ik heb nog nooit een relatie gehad met een vrouw met een maatje meer: er zijn mensen die niet kunnen geloven dat we van elkaar houden en anderen die onze relatie vreemd vinden. Maar de waarheid is dat ik me altijd aangetrokken heb gevoeld tot wat forsere vrouwen, ook al heb ik er nog nooit een als vriendin gehad”, vervolgde Alin.

Advertisement

Hun relatie bleef bijna een jaar geheim: "Voor mij was het geen probleem, want ik was gewend aan dit soort situaties: door de jaren heen besefte ik dat veel mannen mollige vrouwen waarderen, maar vermijden om een ​​relatie aan te gaan uit angst om beoordeeld te worden”, legde Maria uit. Tot op heden is Alin van gedachten veranderd en is hij opener geworden. Hoewel het paar steun heeft gekregen van familie en vrienden, hebben ze nog steeds te maken met negatieve opmerkingen van vreemden op straat en online. Alin zegt dat zulke opmerkingen hem geen pijn doen: "Het kan me niet schelen en ik vind Maria mooi. Ik ben trots op onze relatie en niemand kan het verpesten”.

Ook Maria gaf toe dat ze zich niet gekwetst voelde door de ophef, aangezien ze al op jonge leeftijd te maken kreeg met onaangename kritiek: "Ik denk dat ik zelfvertrouwen heb ontwikkeld sinds ik een kind was", merkte ze op. De jonge vrouw vertelde over haar moeite om kleding te vinden die bij haar maat past, maar Alin had een origineel en creatief idee om op te lossen: ze leerde in slechts 30 dagen maatkleding naaien. "Ik wilde dat ze zich mooi voelde en prachtige kleren had", zei hij.

De twee legden uit dat ze hun liefde openbaar wilden maken om de barrières van vooroordelen te doorbreken en andere paren aan te moedigen hetzelfde te doen. Denk je dat ze er goed aan doen?

Advertisement