Echtgenoot bedriegt haar: op 50-jarige leeftijd begint ze met tientallen mannen te daten

Janine image
door Janine

03 April 2023

Echtgenoot bedriegt haar: op 50-jarige leeftijd begint ze met tientallen mannen te daten
Advertisement

Een van de mooiste ervaringen die je kunt hebben, is zeker die van verliefd worden, deze emotionele band die onze geest en ons lichaam aan een andere persoon bindt: het verlangen naar wederzijds delen, de passie, de projecten die samen worden gemaakt... het is allemaal geweldig. Voor zolang het duurt. Als verliefd worden buitengewoon aangenaam, boeiend, "krachtig" is, is het gevoel van bitterheid dat je voelt wanneer een sentimentele relatie ten einde loopt, net zo sterk. Je kunt natuurlijk verschillende wegen inslaan terwijl je in contact blijft en elkaar respecteert, maar dit is praktisch onmogelijk in één specifiek geval: dat van verraad.

De vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal die een bittere teleurstelling in de liefde heeft geleden, weet er alles van. Maar dit veranderde wel haar leven, ten goede.

via Mirror

Advertisement
KateHarvey/ twitter

KateHarvey/ twitter

Kate Harvey is een vrouw van in de vijftig, meer dan 25 jaar getrouwd en heeft 3 kinderen. Haar leven ging voor de wind, tot een gebeurtenis haar leven voor altijd veranderde: het bedrog van haar man.

De vrouw schrok aanvankelijk van die pijnlijke nieuwe realiteit en kreeg een heel moeilijke periode te verwerken. Ze was gefrustreerd, ze was teleurgesteld, ze was woedend, ze was veel dingen en ze brachten allemaal alleen maar ongeluk in haar leven.

Van iemand scheiden is nooit gemakkelijk, als we het hebben over de persoon die ons hele leven aan onze zijde is geweest... nou ja, dat kun je je wel voorstellen. Kate zat precies in deze situatie en het was niet gemakkelijk voor haar om dat trauma te overwinnen. Toen vatte de vrouw moed en besloot een belangrijke verandering in haar leven aan te brengen.

Advertisement

Dus schreef ze zich in voor een online datingsite en begon met verschillende mannen te daten: "de eerste paar maanden nadat ik 50 werd, ging ik uit met 12 mannen, daarna stopte ik met het bijhouden ervan”, vertelde ze.

Kate heeft zichzelf compleet herontdekt: haar angst om niet langer aantrekkelijk en begeerlijk te zijn, werd snel weerlegd door de vele mannen die haar het hof maakten. Ze voelde zich als herboren, haar persoon, haar manier van leven en het waarnemen van relaties zijn drastisch veranderd. Nu is ze zorgelozer, zelfverzekerder en meer tevreden omdat ze veel ervaringen kan opdoen terwijl ze onafhankelijk blijft en niet onderhevig is aan enige sentimentele banden.

De vrouw onthulde dat ze met tientallen mannen uitging en in het bijzonder dat haar favoriete leeftijdsgroep varieert van 38 tot 44 jaar. In dit geval heeft bedrog een echt "ontwaken op middelbare leeftijd" veroorzaakt, waar onze hoofdrolspeler alleen maar van heeft geprofiteerd. Wat vind je van de nieuwe levensfilosofie van deze vrouw?

Advertisement