Moeder krijgt veel kritiek vanwege haar manier van dansen op het verjaardagsfeestje van haar dochter

Janine image
door Janine

06 Juni 2023

Moeder krijgt veel kritiek vanwege haar manier van dansen op het verjaardagsfeestje van haar dochter
Advertisement

Familiemomenten zijn momenten die verenigen en sommige banden onlosmakelijk maken. Met name sommige evenementen dragen bij aan het creëren van onvervangbare herinneringen, momenten van vreugde en puur plezier. Zoals een verjaardagsfeest, dat vooral vanuit het oogpunt van een kind een van de meest bijzondere dagen van het jaar vertegenwoordigt: slingers, taart en cadeautjes creëren de ideale sfeer om een ​​kind zich nog meer geliefd te laten voelen.

Deze moeder was absoluut extatisch voor de verjaardag van haar kleine meisje, en liet zich zonder enige remming gaan…

via Thesun

Advertisement
CURTA NOTÍCIA/Youtube/Screenshot

CURTA NOTÍCIA/Youtube/Screenshot

Haar naam is Brenna Azevedo, 26 jaar oud, en samen met haar partner organiseerde ze een geweldig feest voor haar 3-jarige dochter Lua. Het thema van de avond was helemaal gericht op de wereld van Disney en het stel had zelfs iemand "ingehuurd" zodat ze een gigantische Minnie Mouse kon imiteren.

Alles was roze en wit, behalve misschien de muziek en sommige alcoholische dranken die duidelijk alleen voor volwassenen waren gereserveerd. "Geïnspireerd" doordat ze iets te veel had gedronken, en door een bijzonder ritmische melodie, voerde de moeder van het feestvarken een waar spektakel uit: ze begon wild te dansen waarbij ze opvallend haar heupen en bekken schudde, ze wiegde elk deel van haar lichaam in een sensuele manier tot bijna de grond raken met haar billen.

De jurk waarin ze zich had gepresenteerd was al niet onopgemerkt gebleven en de video van haar buitensporige manier van dansen in combinatie met haar uiterlijk veroorzaakte enorme opschudding.

Advertisement
Brenna Azevedo/Instagram/Screenshot

Brenna Azevedo/Instagram/Screenshot

“Ze hebben me op de slechtst mogelijke manieren genoemd, ze lieten me doorgaan als een slechte moeder terwijl ik gewoon plezier probeerde te hebben. Mensen weten niet hoeveel werk en opoffering het kostte om dat feest te organiseren", zei de vrouw in een video gewijd aan het beantwoorden van de ontelbare ontvangen kritiek.

Naast haar dans, dat als vulgair werd omschreven, veroordeelden velen haar kleding, omdat ze het ongepast vonden: het was nogal doorzichtig en liet een glimp opvangen van de vormen van de jonge vrouw.

"Iemand heeft zelfs gedreigd me aan te geven bij de sociale dienst om mijn kleine meid af te pakken. Het is absurd: ik zie constant beroemdheden hun lichaam blootgeven op sociale media. Er zijn veel ergere dingen dan dit, zoals mensen die bijvoorbeeld illegale middelen gebruiken, en mensen vallen mij ​​aan”, voegde Brenna eraan toe, vastberaden in haar overtuiging maar zichtbaar geschokt. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement