Beer "voegt" zich bij de familiepicknick: de beelden die de scène vastleggen zijn verbijsterend (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

10 Juni 2023

Beer "voegt" zich bij de familiepicknick: de beelden die de scène vastleggen zijn verbijsterend (+ VIDEO)
Advertisement

Wanneer je besluit om met het hele gezin een leuke excursie te maken, denk je aan frisse lucht, rust, natuur en een groot verlangen naar vermaak. Het delen van een dergelijke ervaring als gezin creëert onvergetelijke herinneringen en versterkt de band tussen de gezinsleden. Dus waarom pak je je rugzak niet en ga je op zoek naar een groen en wild bos?

Welnu, het gezin uit dit verhaal heeft een geldige reden gevonden om dat niet doen.

Advertisement
Beer "voegt" zich bij de familiepicknick: de beelden die de scène vastleggen zijn verbijsterend (+ VIDEO) - 1

Laten we het hebben over het gezin van Kaitlyn Nesbit, die een buitengewone, ongelooflijke en schokkende gebeurtenis filmde.

Ze bevonden zich allemaal in een bosrijk gebied in Maryland en toen ze eenmaal de dichte begroeiing waren binnengegaan, hadden ze besloten te stoppen voor een versnapering: ze hadden een houten tafel gedekt en begonnen te smullen van lekkernijen die een uitnodigende geur hadden…

En toen verscheen er een exemplaar van een zwarte beer, die tussen enkele struiken tevoorschijn kwam...

Advertisement
Beer "voegt" zich bij de familiepicknick: de beelden die de scène vastleggen zijn verbijsterend (+ VIDEO) - 2

Het dier was langzaam maar zeker naar het gezin toegelopen en, de lucht opsnuivend, nam hij al snel een kijkje tussen hen in. Die verschijning had echter geen van de mensen bang gemaakt die, hoe verbaasd en ongelovig ze ook waren, niet eens van tafel waren opgestaan.

In de video zien we de beer dicht bij de tafel aankomen en "bijna plaats nam”, alsof het een verwachte gast is die een paar minuten te laat arriveert: het wilde dier zit letterlijk op een hoek van de houten planken van de tafel en gaat met zijn neus wat eten ”proeven". Een man zet zelfs voedsel in de richting van de snuit van het beest en laat een “berg” van die maaltijd voor hem achter.

Maar dat is nog niet alles.

Dezelfde persoon die de beer had “bediend" steekt een hand naar hem uit en geeft hem een ​​"klopje" alsof hij hem wil aaien.

Gedurende de scène, die nauwgezet is gefilmd door Kaitlyn, horen we het vrolijke stel kletsen en kreten van vermaak en verbazing slakend.

Als je een potentieel gevaarlijk dier zoals een beer tegenkomt, is het natuurlijk raadzaam om geen plotselinge gebaren te maken of je stem te veel te verheffen om het dier niet te laten schrikken. Maar volkomen onbewogen blijven bij een mogelijk gevaar van die omvang is misschien evenmin aan te raden. Wat denk jij ervan?

Advertisement