Ze wordt door een man uitgenodigd voor een etentje: tijdens hun eerste date verslindt ze voor zijn ogen 48 oesters

Janine image
door Janine

22 Oktober 2023

Ze wordt door een man uitgenodigd voor een etentje: tijdens hun eerste date verslindt ze voor zijn ogen 48 oesters
Advertisement

Het aangaan van relaties met mensen is altijd een bijzondere ervaring: als je interesse in iemand hebt, is het prettig om die persoon wat beter te leren kennen, bijvoorbeeld door een etentje te organiseren om wat te eten en wat te kletsen.

Dit is wat er gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen, maar er was één klein detail: de vrouw die door onze hoofdpersoon was uitgenodigd, sprak heel weinig en gaf er de voorkeur aan een exorbitante hoeveelheid voedsel te eten, en wat voor voedsel. Wat was de reactie van de man?

Advertisement

Onverzadigbare honger

Onverzadigbare honger

Kent Wang/Flickr

De man had online een knap meisje ontmoet, via sociale media, en de twee hadden besloten elkaar persoonlijk te ontmoeten door een afspraak te maken in een visrestaurant. We zijn in Atlanta, Verenigde Staten, de man kon niet wachten om een ​​gezellige avond door te brengen met de vrouw op wie hij verliefd was geworden.

Eindelijk breekt de vastgestelde dag, of beter gezegd avond, aan en zitten de twee jongeren aan tafel om elkaar beter te leren kennen. En om te eten natuurlijk. Equana (dit is haar gebruikersnaam), het prachtige meisje, lijkt heel duidelijke ideeën te hebben over wat ze wil eten: oesters.

Een ongetwijfeld heerlijk (duur), maar klassevol gerecht. De jongeman moet dat geen probleem hebben gevonden, en hij vond dat het galant zou zijn geweest haar die maaltijd aan te bieden. Maar dat bord oesters was nog maar het begin...

Advertisement

Het antwoord van de man

Het antwoord van de man

Freepik - Not the actual photo

Toen ze klaar was met het eten van dat eerste gerecht, vroeg de vrouw er nog een, en nog een, en nog een... In totaal werden 48 oesters letterlijk verslonden onder de ongelovige blik van de jongen. Het meisje aan haar verlangen voldaan en nu was voor haar de tijd aangebroken om over te gaan tot het hoofdgerecht.

En zo bestelde ze zonder aarzelen een bord aardappelen en krabkoekjes! In een video die ze op sociale media uploadde, vertelde ze alles over haar ervaringen en wat ze dacht tijdens de date: “lieverd, je hebt me uitgenodigd om te eten en ik eet!", hoor je haar zeggen.

Het hele diner werd gefilmd - de maaltijden, maar niet de man - waardoor duidelijk werd hoeveel het meisje haar tijd doorbracht achter haar mobiele telefoon in plaats van met wie die avond de gesprekspartner had moeten zijn. Equana had hoogstwaarschijnlijk verwacht dat het hele diner door haar prins zou worden aangeboden.

De man deed echter alsof hij naar het toilet ging om zo snel mogelijk uit het restaurant te ontsnappen! Later stuurde hij haar een bericht waarin hij aangaf hoeveel eten ze had besteld en dat ze niet aardig tegen hem was geweest: "Ik zal je terugbetalen wat ik heb gegeten, maar meer niet", vertelde hij haar. Dus uiteindelijk moest de vrouw een hele hoge rekening betalen: het equivalent van ruim 170 euro! Waaraan ze een vrij lage fooi toevoegde (minder dan 10 euro), wat tot verdere kritiek op haar leidde. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement