Vader voedt 4 kinderen alleen op, nadat hij is verlaten door zijn vrouw: "Ik zal het onmogelijke doen om ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt”

Janine image
door Janine

01 Juli 2023

Vader voedt 4 kinderen alleen op, nadat hij is verlaten door zijn vrouw: "Ik zal het onmogelijke doen om ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt”
Advertisement

De aanwezigheid en nabijheid van liefhebbende ouders zijn uiterst cruciale factoren in het leven van kinderen, omdat ze hun steun nodig hebben om de juiste stappen te zetten en zich te laten inspireren door hun voorbeeld om goede mensen te worden. Daarom is het van het allergrootste belang dat ouders zich correct gedragen bij het opvoeden van hun kinderen.

Er zijn echter ook gevallen waarin volwassenen niet opgewassen zijn tegen de taak om voor een kind te zorgen: sommige ouders stellen hun eigen persoonlijke behoeften boven die van hun kinderen en soms schuiven sommigen hun verantwoordelijkheden van zich af. Anderen daarentegen willen het beste van zichzelf geven, maar worden gedwongen verschillende activiteiten uit te voeren om geld te verdienen, waardoor ze gescheiden zijn van hun kinderen.

via Elpopular

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Een man is de held van zijn vier kinderen geworden, door erin te slagen hen elke dag te helpen, ondanks de uitdagingen en zijn status als alleenstaande vader. Enrique Alegría is gescheiden van zijn vrouw, die ervoor heeft gekozen om elders een nieuw gezin te stichten. Sindsdien heeft de man hard gewerkt om zijn kinderen groot te brengen in de wijk Cerro Colorado in Arequipa, in Peru. Elke ochtend zorgde deze superpapa ervoor dat zijn kleintjes niet te laat op school kwamen of dat hij zelf niet te laat op zijn werk kwam, en hij stopte nooit met strijden.

Enrique zorgt voor alle behoeften van zijn kinderen, aangezien hij ze nooit in de problemen zou laten komen vanwege zijn tekortkomingen. Hij moet zijn werk doen om zijn inkomen te verzekeren, maar tegelijkertijd neemt hij alle verantwoordelijkheden met betrekking tot zijn kinderen op zich, een taak die helemaal niet gemakkelijk voor hem is, maar die hij nooit zou opgeven.

De oudste zoon van 11 helpt hem met de jongsten van 9, 7 en 5 jaar. Enrique werkt als metselaar en geeft er de voorkeur aan om als zelfstandige te werken, waardoor hij zijn tijd beter kan indelen en zijn kinderen naar school kan brengen, en voor alles kan zorgen wat ze nodig hebben, zoals maaltijden.

Advertisement

#𝐂𝐎𝐍𝐎_𝐍𝐎𝐑𝐓𝐄 #𝐂𝐄𝐑𝐑𝐎_𝐂𝐎𝐋𝐎𝐑𝐀𝐃𝐎 SE ACERCA EL DÍA DEL PADRE, Y ENRIQUE CUIDA DE SUS CUATRO HIJOS DESPUÉS QUE SU PAREJA...

Pubblicato da Alerta: Cono Norte, Ciudad Municipal ,y todos los anexos . Arequipa su Sabato 10 giugno 2023

"Mijn kinderen moeten om 7.45 uur op school zijn, ik breng ze en dan ga ik aan het werk. Om deze reden kan ik niet om 7 uur 's ochtends beginnen met werken, zoals gewoonlijk op bouwplaatsen. Ik zoek flexibele klussen om voor niemand problemen te veroorzaken en om te voorkomen dat ze klagen als ik te laat kom of als ik minder uren werk", legde hij uit. Zijn grootste droom op dit moment is om zijn eigen huis te bouwen voor zichzelf en zijn kinderen.

"Ik doe alles wat ik kan en zal altijd voor mijn kinderen opkomen. Ik wil voor ze zorgen en van ze houden. Ze zijn mijn grootste bron van kracht en ik weet dat ik vroeg of laat genoeg zal verdienen om ons eigen huis te bouwen”, voegde hij eraan toe.

Een echt voorbeeld om te volgen. We wensen hen het allerbeste toe voor hun toekomst.

Advertisement