Baby verwisseld bij de geboorte: “Ik voed al 5 jaar de dochter van een vreemde op”

Janine image
door Janine

28 Juni 2023

Baby verwisseld bij de geboorte: “Ik voed al 5 jaar de dochter van een vreemde op”
Advertisement

Soms verrast het leven ons volledig en laat ons sprakeloos achter tegenover wat er gebeurt. Enorm geluk, situaties die perfect leken, veranderen plotseling en verstoren ons hele bestaan. Het onder ogen zien van deze veranderingen is niet gemakkelijk en je moet heel sterk en verenigd zijn met de mensen van wie je houdt om ze te kunnen overwinnen.

De moeder in het middelpunt van dit verhaal weet het goed, die te maken kreeg met een betreurenswaardige ontdekking, die haar huwelijk bijna dreigde te vernietigen. Maar we vertellen je wat beter wat er is gebeurd.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal werd door de protagonist zelf verteld op het Reddit-portaal, waar de vrouw de nare situatie die ze meemaakte wilde delen en er ook haar hart wilde luchten. Ze was een aantal jaren gelukkig getrouwd met haar man en ze kregen een prachtig dochtertje. Toen ze echter 5 jaar oud was, begon het meisje haar gelaatstrekken goed te ontwikkelen en dit maakte de vader achterdochtig.

"Ik ben 29 en mijn man is 31 - schrijft de auteur van de post - we hebben een dochtertje en hij besloot een DNA-test te doen. Hij beweerde dat het kleine meisje helemaal niet op hem leek en begon te twijfelen aan mijn trouw. Ik heb hem echter nooit bedrogen en ik was zeker van wat ik zei, maar de resultaten bevestigden dat het kleine meisje inderdaad niet zijn dochter was - vervolgde ze - Ons huwelijk begon te wankelen en hij was er steeds meer van overtuigd om een ​​scheiding aan te vragen, totdat we een verrassende ontdekking deden."

Om het ergste te voorkomen, begon de vrouw de uitslag van het DNA te onderzoeken en ontdekte dat het meisje haar dochter niet was. Toen ze net geboren was en nog in het ziekenhuis lag, werd de baby verwisseld met een andere en daardoor heeft het stel de dochter van volslagen vreemden opgevoed. Een ongelooflijke onthulling die de vrouw tot wanhoop dreef. Waar was haar echte dochter?

Advertisement
nerissa's ring/Wikimedia - Not the actual photo

nerissa's ring/Wikimedia - Not the actual photo

Na veel onderzoek ontdekte onze protagonist dat haar kleine meisje bij een pleeggezin was ondergebracht. Omdat er een onderzoek loopt naar wat haar ouders leken te zijn, werd het kleine meisje in een pleeggezin geplaatst. Door klachten in te dienen, aangifte te doen bij het ziekenhuis waar ze was bevallen en er alles aan te doen om haar terug te krijgen, slaagde de vrouw erin de procedure te starten voor de adoptie van haar biologische dochter.

"Ik heb medelijden met de andere familie, maar ik wil dat mijn dochter bij ons is", zei ze. "We hebben ons eerste kind al uitgelegd dat ze een zusje krijgt en ze lijkt er blij mee: we hopen dat het echt zo zal zijn. We kijken weer naar de toekomst en ik ben blij dat ik ze allebei bij me zal hebben en dat ze samen groeien. Om nog maar te zwijgen - vervolgde ze - dat ik erin geslaagd ben om de relatie met mijn man te redden".

Een wanhopig, absurd en zeer negatief verhaal, dat gelukkig een happy end kende. Nu maar hopen dat de kleine snel went aan haar nieuwe thuis. We wensen het beste aan het eindelijk herenigde gezin.

Wat vind je van dit verhaal, heb je ooit zoiets gehoord?

Advertisement