Ze transformeert haar hele lichaam met behulp van operaties: “ik wil als een Barbie zijn, maar dan in het echt”

Janine image
door Janine

21 Juli 2023

Ze transformeert haar hele lichaam met behulp van operaties: “ik wil als een Barbie zijn, maar dan in het echt”
Advertisement

Het uiterlijk heeft een impact op ons leven. Het heeft geen zin om het te ontkennen: een van de eerste dingen die over het algemeen onze aandacht trekken, is precies de esthetiek van een persoon, oftewel hoe hij of zij verschijnt en zichzelf presenteert. Het is daarom niet verwonderlijk dat er een zeker belang wordt gehecht aan iemands uiterlijk door te proberen jong en een lust voor het oog te blijven.

Smaken zijn natuurlijk subjectief en dat is ook mooi. Maar hoe zit het met degenen die besloten hebben hun natuurlijke connotaties te verwijderen ten gunste van "plastic onderdelen"? Laten we samen de details bekijken.

via Theworldnews

Advertisement
 Truly/Youtube/Screenshot

Truly/Youtube/Screenshot

Alicia Almira, een 33-jarige Zweedse vrouw, heeft haar eigen en nogal "originele" idee van wat het woord "schoonheid" betekent. Ze is er vast van overtuigd dat een vrouw vooral vrouwelijk, sensueel en opvallend moet zijn: "Ik hou ervan om voor mijn man te zorgen, voor hem te koken, het grasveld te onderhouden en zijn auto naar de monteur te brengen. Ik ben er trots op een trofee te zijn die wordt getoond in de aanwezigheid van andere mensen om hem gelukkig en tevreden te maken”, vertelde ze.

Maar het zijn niet haar antifeministische uitspraken die veel opschudding hebben veroorzaakt, tenminste niet alleen: de 33-jarige heeft talloze operaties ondergaan en heeft de afgelopen 10 jaar maar liefst $127.280 uitgegeven!

Het resultaat? Je kunt er alvast een voorproefje van krijgen door door deze foto's te bekijken…

Advertisement
 Truly/Youtube/Screenshot

Truly/Youtube/Screenshot

Alicia heeft haar borsten twee keer "bijgewerkt", deed "fillers” op haar voorhoofd, rond haar ogen, wangen, kaaklijn en lippen, vaak ook met botox-injecties. En ze is niet van plan te stoppen.

"Ik geef tussen de $2.550 en $3.820 per maand uit: aan mezelf laten sleutelen is een deel van mij, het is een kwestie van evolueren en vernieuwen: poppen verouderen niet en ik wil gewoon meer 'plastic' toevoegen om erop te lijken", onthulde de Zweedse, iedereen schokkend achterlatend.

Maar er is nog een verklaring die iedereen heeft verbijsterd…

 Truly/Youtube/Screenshot

Truly/Youtube/Screenshot

"Ik wilde al een plastic pop zijn sinds ik 9 jaar oud was", bekende Alicia. Maar dat is nog niet alles.

De vrouw heeft zelfs een beweging opgericht om mensen bewust te maken van dat deel van het vrouwelijk geslacht dat vooral bewonderd wil worden om haar uiterlijk: de Bimbo-beweging. "Er is meer dan alleen glanzend plastic”, voegde de blondine eraan toe.

Velen hebben haar bekritiseerd vanwege haar keuzes en vanwege haar "bijzondere" levensstijl, maar de vrouw voelt zich niet gekwetst als mensen haar in de maling nemen: “als ik me niet schaam om er als een pop uit te zien, waarom zouden de anderen dat wel doen?", concludeerde ze uiteindelijk. Wat vind je van haar bijzondere verhaal?

Source:

Youtube

Advertisement