Hij koopt een verpakking broccoli in de supermarkt en vindt er een slang in

Janine image
door Janine

11 Juli 2023

Hij koopt een verpakking broccoli in de supermarkt en vindt er een slang in
Advertisement

Boodschappen doen is een van de dagelijkse of wekelijkse handelingen die ieder van ons doet en die voor sommigen ook een moment van ontspanning is na intens drukke dagen. Naar de supermarkt gaan betekent even de tijd nemen om door de verschillende gangpaden te lopen, de producten kiezen die we het lekkerst vinden en mee naar huis nemen om alleen of in gezelschap te genieten van heerlijke diners en lunches. Maar wat als je, eenmaal thuisgekomen, iets heel onwaarschijnlijks aantreft in de verpakking?

Dit is wat er gebeurde met de hoofdrolspeler van dit verhaal, die een paar minuten van pure paniek doorbracht zonder te weten wat hij moest doen. Maar we leggen het je wat beter uit.

via Walesonline

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Je moet minstens één keer per week naar een supermarkt om alles te kopen wat je nodig hebt om de dag door te komen. Dat gold ook voor de heer Neville Linton, 63 jaar, uit Stourbridge in de West Midlands van het Verenigd Koninkrijk. Zoals altijd ging de man naar zijn vertrouwde Aldi en kocht wat hij die avond had willen eten, waaronder een verpakking verse broccoli.

Eenmaal terug ruimde hij alle boodschappen op en opende de groente om het te wassen en te koken. Maar in de verpakking vond hij helaas een vervelende verrassing. De man zei dat hij sprakeloos was tegenover het tafereel en even het ergste vreesde. In de broccoli zat een kleine slang die, opgerold, zat te wachten tot iemand hem uit de verpakking zou halen.

"Ik ben niet bekend met slangen - bekende Neville - en ik had niets gemerkt totdat ik thuiskwam en de zak opende. Het was eng en het was een geluk dat ik het pakje niet open in de keuken liet liggen, anders had hij zich ongestoord in huis kunnen verplaatsen".

Advertisement

A man found a snake in his supermarket broccoli!! 🐍😱 https://bit.ly/3NWX8Dd

Pubblicato da WalesOnline su Domenica 2 luglio 2023

Toen hij eenmaal bekomen was van de schrik, stopte hij met de hulp van zijn zus Ann-Marie Tenkanemin het dier en de broccoli terug in een zak en brachten het terug naar de supermarkt. Ongelovig tegenover deze scène, zorgden de winkelmedewerkers er onmiddellijk voor om de slang in veiligheid te brengen die binnen korte tijd naar Dudley Zoo werd gebracht. In ieder geval en afgezien van de angst bij het zien van het reptiel, is vastgesteld dat het volkomen ongevaarlijk was en geen enkele vorm van problemen kon veroorzaken.

Meneer Neville kreeg meteen een vergoeding aangeboden voor het ongemak, maar hij beweerde dat het niet genoeg was, dat de schrik enorm was geweest en dat als de slang uit de doos was gekomen, zijn bejaarde moeder en zijn gehandicapte zoon zich in een gevaarlijke situatie hadden kunnen bevinden.

Heb je ooit zo'n bijzonder en potentieel gevaarlijk dier in een voedselverpakking gevonden? Hoe zou jij hebben gereageerd in plaats van onze hoofdpersoon?

Advertisement