Zijn toekomstige vrouw wil haar stiefdochter niet op de bruiloft: “moet ik nog wel met haar trouwen?"

Janine image
door Janine

14 Juli 2023

Zijn toekomstige vrouw wil haar stiefdochter niet op de bruiloft: “moet ik nog wel met haar trouwen?"
Advertisement

Het gezin is belangrijk in het leven van ieder van ons en op de belangrijkste momenten van ons bestaan ​​kunnen we niet anders dan iemand willen die naast ons een fundamentele rol speelt. De figuren die het meest waardevol zijn, zijn ongetwijfeld ouders, grootouders en kinderen, daarom zoeken we altijd naar manieren om hen bij elk evenement te betrekken en unieke en onvergetelijke ervaringen met hen op te doen.

Als je bijvoorbeeld gaat trouwen, of het nu je eerste of tweede huwelijk is, is het essentieel om omringd te zijn door familieleden en vrienden waar je om geeft. De hoofdpersoon van dit verhaal weet het goed, die echter een zeer vervelende discussie had met zijn toekomstige vrouw, vanwege een nogal twijfelachtige keuze van de vrouw. Laten we eens kijken waar het om gaat.

via Reddit

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Het verhaal werd door de hoofdrolspeler zelf verteld op het Reddit-portaal, in een uitbarsting door wat er vlak voor zijn huwelijk gebeurde. "Ik ben 45 jaar oud en heb een 11-jarige dochter uit mijn eerste huwelijk - begon de man - ik ben gescheiden van mijn vrouw, maar ik sta op uitstekende voet met haar en we beheren ons kind op de best mogelijke manier. Enige tijd na de scheiding ontmoette ik mijn huidige partner en ik vroeg haar ten huwelijk - vervolgde hij - Ze accepteerde het en begon enthousiast met het plannen van de ceremonie".

Een ogenschijnlijk idyllische situatie, behalve dat er na korte tijd een enorm probleem ontstond dat zijn toekomstige vrouw en dochter betrof. "Mijn vriendin begon alles te plannen, ze koos haar vriendinnen als bruidsmeisjes en zei dat haar nichtje de bloemblaadjes zou uitstrooien tijdens de ceremonie - vertelde onze hoofdrolspeler - ik verwachtte dat mijn dochter dat ook zou doen, maar toen ik dit aangaf, keek ze me ironisch aan".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De vrouw had er niet eens over nagedacht en wilde haar stiefdochter niet bij het evenement. De toekomstige echtgenoot ging daarop tekeer: "Ik heb haar gezegd dat als mijn dochter niet aanwezig is, er waarschijnlijk geen huwelijk te vieren is".

De situatie ontaardde, waarbij zij geen enkele stap terug deed, met het argument dat zij de enige zou moeten zijn om te kiezen welke van de vrouwen van het gezin zou deelnemen, en hij dat hij zijn geliefde kind om geen enkele reden buiten het feest zou laten . "Ik heb haar gezegd dat ik het huwelijk zal annuleren - concludeerde de post - Overdrijf ik of ben ik gewoon een goede vader?".

Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Gebruikers aarzelden niet om hun steun te betuigen aan de auteur van het verhaal. "Als ze haar niet op de bruiloft wil, verwacht dan niet dat ze haar toelaat in jullie leven samen", merkte iemand op. Waar de meeste mensen het mee eens waren.

Had hij volgens jou gelijk of had hij zich "zachtaardiger" kunnen gedragen tegenover zijn toekomstige vrouw?

Advertisement