Ze zet een baby van 6 kg op de wereld: zodra hij geboren is heeft hij al haar op zijn hoofd

Janine image
door Janine

20 Juli 2023

Ze zet een baby van 6 kg op de wereld: zodra hij geboren is heeft hij al haar op zijn hoofd
Advertisement

De komst van een baby is altijd een bijzondere gebeurtenis, maar wanneer de baby beduidend groter is dan gemiddeld en een volle haardos heeft, is de verrassing nog groter.

Dit is het geval van een kind dat in een Amerikaans ziekenhuis werd geboren en een sensatie veroorzaakte vanwege zijn gewicht en zijn "abnormale haardos”. De baby werd geboren met een gewicht van bijna 6 kg en een hoofd vol haar. Het nieuws ging onmiddellijk het web rond en wekte de bewondering en nieuwsgierigheid van velen.

via nbc15

Advertisement

He’s a big one! This baby weighed in at 13.2 pounds when he was born in Williamson County! The hospital says he came in with a bang in time for July 4th!

Pubblicato da Amanda Hara su Giovedì 6 luglio 2023

Op zich is de geboorte van een kind van bijna 6 kg al niet zo gewoon, maar als hij ook heel veel haren op zijn hoofd heeft... nou ja, je begrijpt dat mensen verbaasd waren. En zich ook zorgen maakten.

Maar er was gelukkig niets "problematisch". De kleine werd geboren in het Williamson Medical Center in Franklin, in de Verenigde Staten op Independence Day (een van de belangrijkste Amerikaanse feestdagen).

Velen hebben zich afgevraagd of de enorme baby een record was en of hij daarom een ​​plaats in het Guinness Book of Records had verdiend. Is hij de grootste baby ooit geboren?

Advertisement

In werkelijkheid niet, een ander kind heeft dit record: op 19 januari 1879 beviel een vrouw genaamd Giantess Anna Bates van een jongetje van maar liefst 9,98 kg en met een indrukwekkende lengte van 71,12 cm!

Helaas is de "kleine" korte tijd later overleden. Maar wat betreft deze baby: de geboorte van die indrukwekkende baby heeft geleid tot veel reacties onder gebruikers van verschillende sociale netwerken.

"Hij is prachtig, zo lief... en zijn prachtige gebreide kleertjes ook!" schreef iemand; "Absoluut schattig! Gefeliciteerd mama met de geboorte van een toekomstige voetballer", merkte een ander op. Een derde zei: "Wow! Hij is zo mooi. Hij heeft zo'n volle haardos dat het perfect past bij die schattige outfit!" En een vierde voegde eraan toe: "Gefeliciteerd, het lijkt erop dat er de laatste tijd steeds grotere baby's zijn." Wat vind jij van dit mooie nieuws?

Advertisement