Lukt het jou om de "indringer" op deze foto te vinden?

Janine image
door Janine

25 Juli 2023

Lukt het jou om de "indringer" op deze foto te vinden?
Advertisement

Optische spellen zijn een van de vele spelletjes waarmee je sommige van je zintuigen kunt "scherpen", cognitieve vaardigheden kunt verbeteren en tegelijkertijd kunt combineren met vermaak. Visuele spelletjes, zoals illusies, laten bijvoorbeeld zien hoe onze geest in staat is ons te bedriegen door beelden te creëren die voor onze ogen lijken te bewegen, van vorm te veranderen of zelfs te verdwijnen. Ze zijn een leuke en verrassende manier om de aard van het menselijk oog en zijn relatie met de hersenen te ontdekken.

In deze specifieke quiz bieden we je een reeks identieke nummers aan, maar een van hen is in werkelijkheid een indringer. Kun jij hem vinden?

Advertisement

Beschrijving

Beschrijving

https://www.pexels.com/photo/s...

De instructies voor dit stimulerende spelletje zijn vrij eenvoudig. Je hebt maximaal één minuut de tijd, maar als je wilt, kun je proberen de test in slechts 20 seconden op te lossen.

Dus kijk goed naar de afbeelding waarin het nummer "108" staat: het is goed verborgen tussen de nummers 108.

Als het handiger voor je is, kun je een timer of klok gebruiken. Ben je klaar om deze intrigerende uitdaging aan te gaan? Welnu, zodra je de foto bekijkt, is het aan jou om het aftellen te starten. (Niet vooraf gluren!).

Advertisement

Oplossing van de visuele test

Oplossing van de visuele test

En… stop! Als je tot hier bent gekomen, betekent dit dat je geen tijd meer hebt en dat je klaar bent om erachter te komen of je het, letterlijk, goed hebt gezien.

 


Welnu, het nummer "108" bevindt zich precies op de derde laatste regel, op de derde positie van rechts naar links! Heb je het gevonden? En hoe lang heb je erover gedaan?

Als je de kleine uitdaging niet hebt volbracht, maak je geen zorgen en stop niet met proberen: we blijven spelletjes aanbieden die zijn bedacht om je te helpen je logische, deductieve, visuele en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Met een beetje training word je beter en sneller in het oplossen van dit soort puzzels.

Wat zijn in dit opzicht je favoriete spelletjes?

Source:

Credit image: Publicdomainpictures

Advertisement