Een vrouw brengt een product aan op het hoofd van haar vriend: het effect is bijna niet te geloven! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw brengt een product aan op…
Ze redden een hond uit een vuilnisbak, maar de hond heeft nog een verrassing voor hen in petto... Met deze tip doe je veel langer van je scheermesje... Probeer het zelf!

Een vrouw brengt een product aan op het hoofd van haar vriend: het effect is bijna niet te geloven!

Door Sarah Nichele
12.609
Advertisement

Haaruitval is een aandoening die zich met name voordoet bij mannen. Door de jaren heen zijn er al veel remedies bedacht tegen kaalheid, van implantaten tot simpele haarstukken, maar geen van deze oplossingen is zo snel en verbluffend als deze methode.

We hebben het hier over Caboki, een product dat is samengesteld van haarvezels en die zich als gevolg van statische elektriciteit vastklampen aan het natuurlijke haar en hiermee de haardos vervijfvoudigen. Welk addertje zit hier onder het gras? Dat het helaas maar tijdelijk is: als je het haar wast of een duik neemt in het zwembad, keert je haardos weer terug naar zijn originele staat, maar het blijft een indrukwekkend gezicht!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt