Iemand schoot haar neer en liet haar voor dood achter: na haar redding is ze onherkenbaar... - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Iemand schoot haar neer en liet haar…
Het lijkt erop dat ze haar twee honden uitlaat, maar wacht maar tot je ziet wat er achter hun aan komt... Deze vader richt de camera op zijn kindje...haar reactie is verbazingwekkend!

Iemand schoot haar neer en liet haar voor dood achter: na haar redding is ze onherkenbaar...

Door Sarah Nichele
3.635
Advertisement

Pumpkin is een hondje dat zwervend door de straten van Houston (VS) werd gevonden. Iemand had haar beschoten met een BB gun, waardoor ze verschillende brand- en schaafwonden had opgelopen. Nadat iemand beelden van het dier op internet had geplaatst, waarin hij zijn genoegen voor het lijden van het dier uitsprak, zijn lokale vrijwilligers in allerijl op zoek gegaan naar het dier. Ze vonden Pumpkin, maar ze was niet alleen. Ze had een ernstig verzwakte en met vlooien bedekte pup bij zich. Na een paar lange weken wist Pumpkin te herstellen van haar verwondingen, maar haar pup was helaas te verzwakt en overleed.

Pumpkin woont nu gelukkig bij een liefhebbend gezin, samen met twee andere honden die ook uit het asiel zijn gered: samen proberen ze het leed dat hen is aangedaan te vergeten. Wij wensen ze een goed leven toe! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt