Toen Jake 3 weken oud was, raakte hij ernstig verbrand... vandaag de dag heeft hij een zeer belangrijke taak! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Toen Jake 3 weken oud was, raakte hij…
Ze boort gaten in een kunststof bak en plaatst deze in de tuin... Dit is een green, milieuvriendelijke en goedkope oplossing! Na jaren in een kooi te hebben doorgebracht, komt deze tijger voor de eerste keer in aanraking met gras: zijn reactie is ontroerend!

Toen Jake 3 weken oud was, raakte hij ernstig verbrand... vandaag de dag heeft hij een zeer belangrijke taak!

Door Sarah Nichele
8.183
Advertisement

De kleine Jake maakte al vroeg in zijn leven iets dramatisch mee: toen hij 3 weken oud was, zat hij vast in een brandende schuur en verbrandde daarbij 75% van zijn lichaam. Hij werd gered door een lokale brandweerman en zijn overlevingskansen werden op nihil geschat. Daar stopte het drama niet voor hem. Zijn baasjes moesten hem achterlaten bij de dierenarts omdat zij de zorg die hij nodig had niet konden betalen.

Uiteindelijk werd hij geadopteerd door de brandweerman die zijn leven had gered en vanaf dag 1 was het, zoals je kunt zien op de foto, liefde op het eerste gezicht tussen die twee.

 

via: Facebook

Slechts 3 weken na zijn geboorte raakte hij ernstig verbrand nadat hij vast kwam te zitten in een brandende schuur.

Jake had niet alleen fysieke pijn te verduren vanwege zijn brandwonden, maar ook mentale pijn: zijn baasjes lieten hem achter terwijl hij aan het herstellen was in de dierenkliniek.

Advertisement

Toen Bill Lindler, de brandweerman die Jake zijn leven had gered, hoorde dat het diertje in de steek was gelaten, besloot hij om het dier te adopteren: het was overduidelijk liefde op het eerste gezicht.

Toen de brand begon, was Bill niet aan het werk: zijn buren hadden hem gewaarschuwd, waarop hij zijn huis inliep en zijn uniform aantrok.

Aan de vlammenzee te zien, schatte Bill dat hij alleen het levenloze lichaam van de pup zou aantreffen... maar niets was minder waar!

Advertisement

Ondanks de zware (lichamelijke) tegenslagen die Jake had te verduren, wist hij zich razendsnel te herstellen. De liefde een aandacht van Bill heeft hier zeker aan bijgedragen.

Het gezin van Bill was net als hij enthousiast over de ontmoeting met hun nieuwste familielid: Jake was een bijzondere aanvulling op hun gezin.

Advertisement

Bill begon Jake mee te nemen naar de brandweerkazerne waar hij werkte en al zijn collega's vielen als een blok voor Jake.

Zijn snuit is gewoon onweerstaanbaar!

Advertisement

Jake is nu officieel een lid van de kazerne geworden met een zeer bijzondere en specifieke rol...

Hij deelt nu mee aan brandpreventieprogramma's op scholen, om kinderen te leren om brand te voorkomen en wat ze moeten doen als er toch brand uitbreekt.

Maar Bill heeft een baan met nog meer verantwoordelijkheden voor Jake in gedachten: hij wil een therapiehond van hem maken, een hond die kinderen die permanente verwondingen hebben opgelopen door brand bijstaat.

Het verhaal van Jake is een voorbeeld van hoe een drama kan eindigen met een happy end. We zijn trots op deze schattige hond en zijn baasje voor het belangrijke werk dat zij verrichten!

Wil je Jake in actie zien? Bekijk dan de video!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt