Deze hond werd achtergelaten in een auto in de zon, maar een voorbijganger besluit om het dier te redden... op zijn eigen manier! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond werd achtergelaten in een…
Ze filmen 'iets' in zee... deze verwelkoming hadden ze niet verwacht! Een papegaai klaagt over de kat des huizes... deze conversatie is hilarisch!

Deze hond werd achtergelaten in een auto in de zon, maar een voorbijganger besluit om het dier te redden... op zijn eigen manier!

13.991
Advertisement

Op deze warme dag op een Canadese camping bereikte het kwik een temperatuur van 35°C. Tijdens een muzikaal optreden wordt er herhaaldelijk omgeroepen dat de eigenaar van een BMW zich moet melden omdat hij zijn hond heeft achtergelaten in de auto, maar niemand meldt zich. Een man besluit om het hier niet bij te laten zitten en gooit met behulp van een grote steen één van de autoramen in. 

De eigenaar van de auto en tevens het baasje van het hondje meldde zich pas na 50 minuten. Het hondje zou het waarschijnlijk niet hebben overleefd zonder het heldhaftige gebaar van de man. De hond was verder gelukkig goed gezond en is meegenomen door de politie.

Pubblicato da Will Costa su Sabato 11 giugno 2016
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt