Brandweerman helpt vrouw bevallen en adopteert pasgeboren meisje: “Ik heb altijd al een dochter gewild”

Janine image
door Janine

04 Mei 2023

Brandweerman helpt vrouw bevallen en adopteert pasgeboren meisje: “Ik heb altijd al een dochter gewild”
Advertisement

Als je brandweerman bent, wordt het redden van levens een echte dagelijkse routine, maar Marc Hadden had nooit gedacht dat hij een baby zou redden en haar adoptievader zou worden. Het was 2011, om precies te zijn 14 november, toen hij een noodoproep kreeg van een vrouw met hevige buikpijn. Toen hij ter plaatse kwam, realiseerde hij zich dat ze zwanger was en hielp haar bij de geboorte van een dochtertje, waarbij hij de situatie perfect onder controle had. Eenmaal in het ziekenhuis zei de kersverse moeder echter dat ze de baby niet kon opvoeden, dus nam Marc de beslissing om de baby te adopteren. Maar laten we het verhaal in detail bekijken.

via CBS

На этом фото пожарный сжимает в руках спасенную новорожденную девочку. Спустя 48 часов он станет ее отцом. Марк Хэдден...

Pubblicato da Women Empowerment Club Tashkent su Martedì 25 agosto 2020

Een dochter krijgen was de droom van Marc en zijn vrouw, maar na twee moeizame zwangerschappen kozen ze voor adoptie. Het adoptieproces was echter lang en onzeker en ze wisten niet zeker of ze ouders van een meisje konden worden. Op een dag woonde Marc, die brandweerman was, een interventie bij waarbij hij een vrouw hielp bevallen van haar dochtertje. Hij belde zijn vrouw Beth om haar te vertellen wat er was gebeurd, en ze vroeg gekscherend: “Mogen we haar houden?"

Beth wilde de vrouw ontmoeten die bevallen was van de baby die Marc in het ziekenhuis had gered. Ze voelde veel medeleven met deze vrouw, die al een tienerzoon had om op te voeden. “Ik heb haar een gebedenboek gebracht en haar met alles geholpen”, zei Beth terwijl ze met de vrouw sprak. Terwijl ze in gesprek waren, kwam er een arts de kamer binnen om de moeder te vertellen dat de adoptie van de baby door kon gaan. Toen sprak de vrouw een "magische" zin uit tegen Beth: "Ik kan mijn baby niet achterlaten bij iemand die ik nog nooit heb gezien". Beth begreep meteen dat het een onherhaalbare kans was. Ze vertelde de vrouw dat zij en haar man Marc heel graag een dochter wilden adopteren, maar dat het adoptieproces ingewikkeld was en ze niet wisten wanneer ze deze droom konden vervullen.

Advertisement

De vrouw staarde naar Beth en zei: "Ik wil dat jij de moeder van mijn baby wordt." Meteen brachten ze haar de kleine Gracie (zoals ze haar noemden) zodat Beth haar kon omhelzen. Ze belde Marc en zei: "Ik denk dat we zojuist een meisje hebben geadopteerd." Voordat de dag om was, had het paar al het benodigde papierwerk getekend voor de tijdelijke voogdij en slechts 48 uur na haar geboorte werd Gracie met hen mee naar huis genomen.

Gracie is nu groot en gelukkig met haar familie. Voor Marc en Beth was het krijgen van haar als het winnen van de loterij: "De beste dingen in het leven gebeuren soms in een oogwenk en je kunt ze niet laten ontsnappen!". Wie had gedacht dat een noodoproep het leven van Marc zo zou veranderen?

Advertisement