Ouders "bezetten" bankjes in het park voor een feestje, maar de boodschap is erg vervelend

Janine image
door Janine

02 Juni 2023

Ouders "bezetten" bankjes in het park voor een feestje, maar de boodschap is erg vervelend
Advertisement

Wie houdt er niet van een wandeling in het park, in de schaduw van vers gebladerte en gestreeld door een licht briesje? Waarschijnlijk heel weinig: schone lucht, weelderig groen en warme zon zijn elementen van een gezond en aangenaam recept dat door veel mensen wordt gewaardeerd. Een andere niet te onderschatten "kwaliteit" van grote, groene open ruimtes is dat ze over het algemeen openbaar en gratis zijn. Bossen en vooral parken zijn daarom uitstekende omgevingen om te bezoeken en om mooie momenten met het gezin door te brengen.

Tenzij je een specifieke openbare ruimte vindt die al is "geboekt" door iemand die je "verbiedt" een ruimte te gebruiken die voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn.

via Mirror

Advertisement
mildlyinfuriating/Reddit

mildlyinfuriating/Reddit

Dit is precies wat er gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen: een familie heeft er bewust voor gekozen om 3 grote tafels in een openbaar park te bezetten. Op zaterdag.

Om precies te zijn, hadden ze versierde tafelkleden op die tafels gelegd zonder er iets op te zetten en lieten vervolgens een briefje achter op elke tafel op de houten planken die gebruikt werden om op te zitten.

Op het briefje stond een nogal "sterke" boodschap waarin ze onbekenden "uitnodigden" weg te blijven van die tafels: "gereserveerd voor een verjaardagsfeestje. Respecteer alstublieft de ruimte die we hebben georganiseerd, ga hier niet zitten. Het is een feest voor een 4-jarige, wees niet degene die het verpest. Dank u," stond op elk stuk papier. Velen konden dat niet waarderen en er is nog een "verzwarende factor" waarmee rekening moet worden gehouden.

Advertisement
mildlyinfuriating/Reddit

mildlyinfuriating/Reddit

In feite bezette de hele familie die openbare plaatsen 6 uur lang zonder dat een van hen kwam opdagen!

Uiteindelijk kwamen ze en begonnen wat op zijn zachtst gezegd een "onstuimig" feest werd genoemd: ze hadden een versterker geplaatst die luide muziek speelde die ook in de omgeving van het evenement duidelijk hoorbaar was.

Woedend door die houding nam iemand de "belastende" foto's en plaatste vervolgens het hele verhaal op een bekend forum. Velen gingen los en veroordeelden de acties van die familie krachtig: "Ik kan het idee begrijpen om eerst naar een openbare plek te komen om een ​​bepaalde ruimte veilig te stellen, maar urenlang die tafels bezetten zonder ze daadwerkelijk te gebruiken, heeft voorkomen dat veel mensen ervan konden profiteren: niet echt een goede zet", schreef een gebruiker; "Het is alsof je om zeven uur 's ochtends een plek boekt om te biljarten en dan pas om één uur 's middags komt om te spelen: dat is absurd!", schreef een ander.

Kortom, iedereen vond het “brutale” gedrag van die familie ongepast en ook de parkwachters maakten uiteindelijk een “praatje” met hen.

Source:

Reddit

Advertisement