Probeer in slechts 15 seconden het getal 2867 te vinden tussen de vele 2367’s: lukt het jou om de puzzel op te lossen?

Janine image
door Janine

05 Augustus 2023

Probeer in slechts 15 seconden het getal 2867 te vinden tussen de vele 2367’s: lukt het jou om de puzzel op te lossen?
Advertisement

Hoe besteed je je vrije tijd het liefst? Ieder van ons heeft passies, hobby's die we willen cultiveren. Sommigen houden van sport, of van borduren, anderen lezen graag: kortom, er is genoeg tijdverdrijf en we kunnen allemaal kiezen volgens onze voorkeuren. Er zijn immers maar weinig vrije momenten en het is ieders wens om er het beste van te maken. Maar er zijn momenten waarop we gewoon een beetje willen ontspannen, misschien iets doen dat niet erg veeleisend is. De beroemde visuele tests zijn dan ideaal: ze nemen weinig tijd in beslag en vermaken ons, en helpen ons om ons intellect getraind te houden.

Reden waarom ze steeds bekender worden en veel mensen besluiten om die paar minuten de tijd te nemen om zichzelf op een leuke manier op de proef te stellen. Zoals deze hieronder.

Het spelletje van vandaag is een visuele puzzel die je in slechts 15 seconden moet proberen op te lossen. Ben je hiertoe in staat? Tussen de vele 2367's zit een 2867. Vind hem! Maar vergeet niet dat je weinig tijd hebt. Stopwatch in de hand... gaan!

Probeer in slechts 15 seconden het getal 2867 te vinden tussen de vele 2367's

Probeer in slechts 15 seconden het getal 2867 te vinden tussen de vele 2367's

Raadsels zijn erg leuk tijdverdrijf en het vinden van de oplossing is voor velen gemakkelijk, maar het hangt allemaal af van hoe goed ons brein getraind is en gewend is om kleine of grote problemen op te lossen. Soms hebben we de neiging om het nut van deze visuele spellen te onderschatten, we beschouwen ze als simpele raadsels en niets meer, maar niets is minder waar. Ze vaak en constant doen is de beste manier om te voorkomen dat onze mentale leeftijd verouderd, maar om actief en snel te blijven in het identificeren van kritieke problemen, op elk gebied van het leven, om ze in korte tijd op te lossen. Daarom zijn zulke puzzels ook belangrijk. Probeer ze op te lossen en je zult zien hoeveel het je geest van observatie en concentratie ten goede komt.

Ondertussen verstrijken de seconden. 15 is niet veel, daarom zul je je moeten haasten als je het nummer op deze afbeelding wilt vinden. Zie je het? Hoe ga je de puzzel oplossen?

Maak je geen zorgen als je bijna geen tijd meer hebt, en het niet kunt vinden. We geven je zo direct de oplossing.

Advertisement

We onthullen je waar de indringer zich verstopte.

We onthullen je waar de indringer zich verstopte.

Wallpaperflare

De 15 seconden gingen snel voorbij, maar wie weet of je oog niet sneller is geweest en je geest het nummer gemakkelijk heeft kunnen vinden. Als dat zo is, ben je echt goed. Het oplossen van dit getallenspel in zo'n korte tijd was helemaal niet eenvoudig. Je hebt een zeer getrainde geest en je bent een uitstekende waarnemer. En bovendien, wat een voldoening om het voor de anderen te hebben gezien, nietwaar?

Als het getal je echter om welke reden dan ook is ontgaan, hoef je alleen maar naar de twaalfde regel te kijken. Kijk goed, onze indringer bevindt zich daar. Het staat op de negende plaats en het identificeren ervan was helemaal niet gemakkelijk.

We hebben nog veel meer van dit soort puzzels... we zien je graag voor de volgende leuke hersenkraker.

Advertisement