Los deze zoek-en-vind-test op door de letter te vinden die tussen de cijfers staat

door Skip

08 September 2023

Los deze zoek-en-vind-test op door de letter te vinden die tussen de cijfers staat
Advertisement

Je kan op elk moment de uitdaging met jezelf aangaan en kijken hoe goed je bent in het oplossen van problemen. Hoe groot of klein ook, je moet ze altijd op de juiste manier aanvliegen wil je ze oplossen. Daarvoor moet je je brein scherp houden zodat het lekker flexibel is en snel in actie komt wanneer je naar een oplossing zoekt voor een onvoorzien probleem. Hoe kan je je brein scherp houden? Een goede manier is om verschillende denkspelletjes te doen.

Ben je dus ook klaar voor een nieuwe zoek-en-vind-test,waar duidelijk zal worden of je ervoor zakt of slaagt? Je krijgt er 10 seconden voor, echt weinig tijd om hem te maken. Laten we niet blijven kletsen en dus beginnen.

Advertisement

Zoek-en-vind-test:vind de verborgen letter tussen alle cijfers binnen slechts 10 seconden

Zoek-en-vind-test:vind de verborgen letter tussen alle cijfers binnen slechts 10 seconden

Zoek-en-vind-tests zoals deze in dit artikel, waarbij je gaat zoeken naar datgene wat er niet thuishoort, is een grappige manier om met je hersens bezig te blijven en te voorkomen dat je brein voortijdig gaat verouderen. Hiervoor zijn vele listen bedacht. Dit, en de vele dingen die je moet doen elke dag, vormen een essentieel onderdeel in het niet laten verpieteren van je brein. Maar soms moet je brein ook even relaxen en heb je niet altijd zin om iets te doen dat te veel inspanning vergt, maar wel zin in iets wat lekker onderhoudend is.

Deze simpele snelle raadsels hebben precies dat effect, maar kijk uit dat je ze niet onderschat. Op het eerste oog lijken ze misschien heel makkelijk te ontrafelen, maar de tijd is hier je vijand.

Bij deze test waarbij je je ogen moet gebruiken heb je echt weinig tijd en moet je je maximaal gaan concentreren om snel tot de oplossing te komen. Ga maar goed turen dus om die ene letter te vinden tussen de vele rijen van het getal 1. En als het je echt niet lukt om het te vinden zullen we al snel met de oplossing komen.

Advertisement

Oplossing zoek-en-vind-test...

Oplossing zoek-en-vind-test...

Rawpixel

Niets gevonden? Kon je hem niet zien of heeft jouw arendsoog meteen de I gezien? In ieder geval is het zover dat we gaan zeggen waar die staat zodat het duidelijk is.

Als je het antwoord zonder hulp hebt kunnen vinden, complimenten, en zo niet dan kan je de I van indringer vinden op de tweede rij en als je dan tot 14 telt vind je hem. Hij is heel dun en lijkt op de 1, dat helpt goed bij het verstoppen.

Vond je de zoektocht leuk? Zo ja, dan zien we je weer bij de volgende zoek-en-vind-test.

Advertisement