Welke vorm heeft jouw neus? Je keuze zegt iets interessants over jouw persoonlijkheid

door Skip

04 September 2023

Welke vorm heeft jouw neus? Je keuze zegt iets interessants over jouw persoonlijkheid
Advertisement

Bij veel tests waarbij je je ogen moet gebruiken moet er ook een "probleem" worden opgelost om tot het goede antwoord te komen. Maar bij andere tests is een keuze maken het enige doel. Je hebt dus een voorkeur boven de andere opties, en dit kan je iets vertellen over jouzelf. Er zijn dan ook heel veel verschillende persoonlijkheidstests. Deze tests zijn leuk als tijdverdrijf, je hoeft er niet bij na te denken en je hoeft ook geen oplossing te geven. Ze vertellen je gewoon iets interessants over jezelf, simpelweg op basis van datgene wat je het meeste aanspreekt.

Bij de persoonlijkheidstest die we in dit artikel voor je hebben moet je uit 8 neuzen op het plaatje er een kiezen. Welke neus lijkt het meest op die van jou? Door de neus met het nummer te kiezen waar je het meest toe geneigd bent om voor te gaan, kan je het antwoord vinden. Ben je ook nieuwsgierig om te weten om welk detail het gaat? We gaan het zien!

Advertisement

Wat voor een vorm heeft jouw neus?

Wat voor een vorm heeft jouw neus?

Spelletjes die gaan over je persoonlijkheid. Het is een luchtige vorm van vermaak om de avonden waar je alleen of in gezelschap bent leuker te maken. Je gaat lekker in de tuin zitten, op het balkon of op de bank; waar je maar wilt en dan kan je dit spel ook delen met je vrienden. Da's gewoon hartstikke leuk. Maar laten we niet aan het kletsen blijven en dus gewoon beginnen.

Kijk naar het plaatje dat bij deze test hoort. Er zijn 8 verschillende neuzen, welke neus lijkt het meest op die van jou?

Als je kiest voor optie 1 dan ben je iemand die optimistisch is, populair is en heb je het niet moeilijk wanneer je te maken hebt met je dagelijkse beslommeringen en problemen. Ook ben je onbaatzuchtig en waarderen mensen uit je omgeving dit aan jou.

Antwoord nummer 2? Je neus is lang, smal en niet krom, wat betekent dat? Dat je iemand bent die de kat uit de boom kijkt en dat je niet alles meteen prijsgeeft aan anderen. Je blijft liever gesloten dan dat je je hart opent.

Advertisement

Aan de hand van de vorm van je neus kan je interessante details over je karakter te weten komen

Aan de hand van de vorm van je neus kan je interessante details over je karakter te weten komen

Eric Horst/Flickr

Neus nummer 3. Een arendsneus is typerend voor iemand die erg onbaatzuchtig is en alles zou doen om anderen te helpen en zich zelfs zou opofferen. De ideeën die je hebt zijn goed en je zal die in elke situatie verdedigen om omdat je echt gelooft dat je ideeën goed en positief zijn.

Tekening nummer 4 is de haakneus. Jij maakt geen fouten. Je hebt een doel en dat bereik je altijd, wat er ook gebeurt. Je bent een echte leider en laten anderen zich graag leiden door jou.

Heb jij nummer 5 gekozen in deze persoonlijkheidstest? Prima, veel mensen hebben zo'n neus. Het wijst op spontaniteit en is kenmerkend voor mensen die, hoewel ze niet egoïstisch zijn, wel zijn gefocust op hun eigen bestaan. Dit wil niet zeggen dat zij er niet voor anderen zijn, maar dat zij zichzelf niet weg zullen cijferen voor hen

Nummer 6.Een bijzondere neus die kenmerkend is voor mensen die zich laten leiden door heftige emoties. Wie zo'n neus heeft, zit vol passie en heeft er moeite mee zichzelf te beteugelen wat reacties betreft in bepaalde situaties.

En jij kiest...

En jij kiest...

Pxfuel

Als jij nummer 7 kiest bij deze test dan wijst die kleine bobbel erop dat je iemand bent die tot alles in staat is om iemand te helpen. Je bent altijd beschikbaar voor anderen en je werkt een rustige manier samen om doelen te bereiken.

Neus nummer 8? Je kan goed luisteren naar anderen, je weet hoe je van ze moet houden, hoe je ze moet steunen. Je bent goud waard en moeten de mensen die jou tegenkomen alles op alles stellen om jou voor altijd bij zich te mogen hebben. Mensen zoals jij, daar bestaan er maar weinig van en moet men daar zuinig op zijn.

Eenmaal hier aanbeland, moeten we nu wel vragen:van de 8 neuzen, welke heb jij gekozen? Kon je je een beetje vinden in de uitleg?

Advertisement