Kijk goed en probeer het getal 3698 te vinden tussen de andere cijfers

door Skip

02 September 2023

Kijk goed en probeer het getal 3698 te vinden tussen de andere cijfers
Advertisement

Klaar voor de start af... dat de spelen mogen beginnen. Of nou ja, dit spel. Als jij het gevoel hebt goed getraind te zijn en je wilt jezelf eens flink het vuur aan de eigen schenen leggen met een nieuwe "zoek-en-vind-test" dan is dit wat voor jou. Oefenen, elke dag, consequent. Dat is het ideaal dat je na moet streven wanneer je je brein jong en gezond wilt houden. Het spel in dit artikel lijkt makkelijk maar is dat helemaal niet.

Het doel is om het getal dat verschillend is te vinden de enige 3698 die op het hele plaatje te vinden is. Door de vele rijen en kolommen is het verwarrend, maar gaat het lukken om dit te overstijgen? Laten we dat gaan zien.

Advertisement

Kijk goed en kijk of je de verstopte 3698 kan vinden tussen de andere cijfers

Kijk goed en kijk of je de verstopte 3698 kan vinden tussen de andere cijfers

Mensen die het gewend zijn om zoek-en-vind-tests te maken van dit type zal weten wat ze moeten doen om snel datgene eruit te pikken wat er niet thuishoort. Wie dit voor de eerste keer doet hoeft zich nergens zorgen over te maken. Concentreren kunnen we ons allemaal, net als trainen en kampioen worden... je moet het gewoon willen.

Het doel is dus bij dit spelletje waar je je ogen bij moet gebruiken, of je het getal kan vinden wat anders is tussen de reeks van identieke cijfers. Let echter op want je kan je verkijken. Het doel met dit soort spelletjes is dat je concentratie op de proef gesteld wordt aan de hand van de moeilijkheden die je hier voorgeschoteld krijgt.

Maar laten we het niet bij koetjes en kalfjes houden en gewoon beginnen.

Advertisement

Probeer deze zoek-en-vind-test binnen slechts 8 seconden af te ronden

Probeer deze zoek-en-vind-test binnen slechts 8 seconden af te ronden

Pexels

De zoek-en-vind-test is begonnen en onze blik schiet haastig heen en weer over het plaatje. Als je een adrenalinestoot wil kan je proberen het getal 3698 proberen te vinden binnen slechts 8 seconden. Dit is weinig tijd maar door de tijdslimiet wordt het spelletje er nog leuker op.

Als je ervoor kiest om het niet alleen te doen maar ook vrienden en familie gaat uitdagen dan wordt het er nog gezelliger op. Wie kan laten zien dat hij de beste is van het gezelschap?

Die vraag kunnen we niet beantwoorden, maar wel kunnen we je de oplossing geven. Wanneer je zover bent lees dan verder, het juiste antwoord wacht op jou.

Oplossing breinbreker

Oplossing breinbreker

Kijk eens, een mooie rooie cirkel waar de oplossing staat voor onze breinbreker waar je je ogen de kost moest geven. Het getal 3698 staat op de negende positie nummer 9 en als je van boven naar beneden telt tot en met 7 dan kan je hem al vinden op het eerste plaatje.

De tijd is om en het spel is voorbij. Wie van jullie heeft gewonnen? Als jij het hebt gewonnen van jouw uitdagers dan zien we jou bij het nieuwe raadsel zodat je samen met ons in vorm kan blijven.

Advertisement