Haar man is na een ongeluk niet meer zelfstandig en ze trouwt met een andere man, maar ze doet iets totaal onverwachts

Janine image
door Janine

07 Augustus 2023

Haar man is na een ongeluk niet meer zelfstandig en ze trouwt met een andere man, maar ze doet iets totaal onverwachts
Advertisement

“In goede en slechte tijden”: wie van ons heeft deze uitdrukking nog nooit minstens één keer gehoord en misschien zelfs uitgesproken. Wanneer je gaat trouwen met je geliefde, maar ook buiten deze officiële verbintenis om, wisselen twee mensen deze belofte uit. Het behouden ervan is niet eenvoudig of vanzelfsprekend, maar er zijn mensen die het hoe dan ook tot het einde weten vol te houden.

Dit is het geval van de vrouw in het middelpunt van het verhaal dat we je willen vertellen. Een vrouw die de belofte aan de man van wie ze hield honderd procent nakwam, ook toen hun leven compleet veranderde.

via Daily Mail

Advertisement

Kristen Armstrong is een 38-jarige vrouw die de hele wereld het ontroerende verhaal wilde vertellen over haar relatie met haar ex-man Brandon Smith. De twee ontmoetten elkaar op het lyceum en waren sindsdien onafscheidelijk. Een diepgaande liefde die zijn hoogtepunt heeft gevonden in een prachtig huwelijk. Het is jammer dat geen van beiden zich kon voorstellen wat er zou gebeuren in een tijdsbestek van twee jaar vanaf die mooie dag.

Toen het allemaal gebeurde, was Kristen pas 24 en werkte ze als logopediste, terwijl haar man 23 was en monteur: ze waren in de bloei van hun leven, gelukkig en verliefd, maar toen sloeg het noodlot toe. De man was betrokken bij een zeer zwaar auto-ongeluk en lag twee maanden in coma.

Een zeer lange periode waarin onze hoofdpersoon altijd dicht bij hem was, ze sprak met talloze artsen om meer te weten te komen over het lot van haar wederhelft, en uiteindelijk moest ze een drastische en pijnlijke beslissing nemen.

Advertisement
u/Gurdel/Reddit

u/Gurdel/Reddit

Toen ze direct na het ongeval in het ziekenhuis aankwam, ontdekte de nu 38-jarige dat de man op de intensive care lag, dat hij een heel erg trauma had opgelopen en dat zijn leven aan een zijden draadje hing.

"Ze wisten niet of hij het zou overleven of niet - vertelde ze - maar ze vertelden me dat Brandon door de verwondingen in ieder geval nooit meer dezelfde zou zijn. Maar ik bleef hopen op een wonder en dat ik mijn man terug kreeg zoals hij was voor het ongeluk."

Wat naarmate de tijd verstreek steeds onwaarschijnlijker werd. Hier bevond Kristen zich dus op een kruispunt: de relatie voortzetten of een scheiding aanvragen om een ​​nieuw leven op te bouwen? De keuze viel op de tweede optie en ze startte de scheidingsprocedures. Maar haar liefde voor de man bleef intact en ze deed een plechtige belofte. Ze zou hem nooit definitief verlaten hebben, sterker nog, ze zou zijn wettelijke voogd zijn geworden en dat gebeurde ook.

 @followmetothemouse

@followmetothemouse

Zonder al te veel na te denken, stuurde ze het verzoek  naar de rechter, maar deze uitte meerdere twijfels over de keuze. "De rechter vroeg me wat er zou zijn gebeurd op de dag dat ik een eigen gezin had - vertelde de 38-jarige - zou ik nog steeds voor Brandon zorgen? Mijn antwoord was bevestigend en hij is nog steeds een integraal onderdeel van mijn leven, dat van mijn kinderen en mijn man".

Kristen heeft na het einde van haar eerste huwelijk een nieuw gezin gesticht, het gezin dat ze altijd al heeft gewild. Ze trouwde in 2015 met James Armstrong, ze kregen kinderen, maar ze hebben er nooit aan gedacht om Brandon alleen te laten.

"We brengen hem elke week naar ons huis, we gaan samen uit en gaan naar restaurants - zei Armstrong - Het mooiste is om te zien hoezeer mijn familie deze man heeft geaccepteerd en een deel van ons leven is".

 @followmetothemouse

@followmetothemouse

James, 36 jaar, de nieuwe echtgenoot van Kristen, voelt diepe genegenheid voor de ex van zijn vrouw, zorgt voor hem, helpt hem met eten en zou de vrouw nooit alleen voor hem laten zorgen. In veel filmpjes die op sociale media zijn geplaatst, zie je precies dit: een diepe liefde voor een ongelukkig persoon en de wens om een ​​gedane belofte na te komen. Hoeveel zouden het doen onder vergelijkbare omstandigheden?

We kunnen niet met zekerheid antwoorden, maar we kunnen alleen een voorbeeld nemen aan deze familie en aan de liefde die ze elkaar ondanks de moeilijkheden weten te geven.

Advertisement