Haar vriendjes komen niet opdagen voor het verjaardagsfeestje, maar iemand slaagt erin haar dag te veranderen

Janine image
door Janine

28 Juli 2023

Haar vriendjes komen niet opdagen voor het verjaardagsfeestje, maar iemand slaagt erin haar dag te veranderen
Advertisement

Helaas is het leven niet altijd rooskleurig en leren we van jongs af aan dat er altijd mensen zullen zijn die je met hun daden of woorden zullen teleurstellen en je dagen verpesten, maar het is belangrijk om te onthouden dat niet iedereen zo is. Gelukkig zijn er ook veel vriendelijke mensen, die opvallen door hun vrijgevigheid en bereidheid om het onmogelijke te doen om je aan het lachen te maken.

Een voorbeeld hiervan is Miles, een medewerker van de fastfoodketen Domino's in Australië, die met zijn vriendelijke daad liet zien hoe een liefdevol gebaar iemands dag kan opfleuren.

via Fox13

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Het begon allemaal toen Miles een telefoontje kreeg van een moeder die vroeg om een ​​grote bestelling die ze had geplaatst voor het verjaardagsfeestje van haar dochter te annuleren - blijkbaar waren veel vriendjes van het kleine meisje niet komen opdagen. Op dat moment besloot Miles iets te doen om het meisje op te vrolijken. Naast het voldoen aan het verzoek van haar moeder, verraste hij het feestvarken met een gepersonaliseerde chocoladepizza, met de woorden "HAPPY BIRTHDAY" in de doos.

"Toen ik hoorde dat een van onze klanten een grote bestelling pizza’s wilde annuleren nadat slechts één vriendin was komen opdagen op het verjaardagsfeestje van haar dochter, wist ik dat ik haar moest opvrolijken", zei Miles. Toen haar moeder bij de winkel aankwam om haar ene pizza op te halen, verraste Miles haar met een op maat gemaakte pizza met chocolade, belegd met churros en brownies.

Advertisement

Last week, Domino's Coolum received a call from a local Mum hoping to cancel the large order she had placed as a number...

Pubblicato da Domino's Australia su Lunedì 3 ottobre 2022

"Ik vroeg mezelf af waar ik op die leeftijd gelukkig van zou worden en ik besloot haar te verrassen, want misschien is chocoladepizza het enige dat nog beter is dan een pizza", vervolgde Miles, en legde uit dat het gebaar "slechts een kleinigheidje was", maar was blij te weten dat zijn team erin was geslaagd "haar dag te veranderen en haar een speciaal gevoel te geven."

"Skylah had een geweldige verjaardag met twee heel speciale vrienden", schreef de moeder op Facebook. "Het bezoek van Miles aan onze deur was buitengewoon onverwacht en de grootste verrassing. De liefde van onze gemeenschap was een onvergetelijk moment voor ons gezin." Ondanks alles had Skylah een geweldige verjaardag en we weten zeker dat veel te danken is aan Miles, die zijn uiterste best deed om haar een mooie verjaardagsverrassing te geven.

Wat vind je van het idee van deze jonge man?

Advertisement