Ben je een deskundige waarnemer? Bewijs het door het getal 823 in slechts 20 seconden te vinden

Janine image
door Janine

06 Augustus 2023

Ben je een deskundige waarnemer? Bewijs het door het getal 823 in slechts 20 seconden te vinden
Advertisement

Visuele tests uitproberen betekent je intellect op de proef stellen en de mate van aandacht testen. Zodra je de opdracht van dergelijke spellen begrijpt, ga je aan de slag: je gaat op zoek naar het detail, het nummer, de dienstdoende indringer en probeert de puzzel zo snel mogelijk op te lossen. Dit betekent dat je aan jezelf en aan anderen laat zien dat je bekwaam bent, maar het is ook een manier om, als je er eerder in slaagt dan je concurrenten, te laten zien dat je slimmer en intelligenter bent dan anderen.

Het resulterende gevoel is aangenaam, je voelt je tevreden en mentaal sterk. Ben je er klaar voor? In deze visuele quiz vragen we je om in slechts 20 seconden het nummer 823 te identificeren. Het lijkt er niet te zijn, maar laat je niet misleiden en ga het zoeken. Laten we beginnen!

Vind nummer 823 in slechts 20 seconden...

Vind nummer 823 in slechts 20 seconden...

Het aftellen is begonnen, de seconden verstrijken, en ook onze blik op de afbeelding, maar we kunnen het afwijkende getal niet vinden. Wanhoop niet, laat je niet leiden door de spanning, maar geef al je concentratie de ruimte om te slagen in de vastgestelde tijd. Visuele puzzels zoals deze zijn het ideale tijdverdrijf, niet alleen omdat ze ons amuseren en we onze vrienden op een leuke manier kunnen uitdagen, maar ook omdat ze onze aandacht zeer actief houden en dit ons ook helpt bij werk, studie of op elk ander gebied van ​ons leven.

Heb je hem gevonden? Zo niet, geef jezelf dan nog een kans voordat je op zoek gaat naar de oplossing.

Advertisement

Een test die je zal vertellen hoe nauwkeurig je observeert

Een test die je zal vertellen hoe nauwkeurig je observeert

Pixabay - Not the actual photo

Waar richt je als eerste je aandacht op? Kleuren, rijen, kolommen, welke van deze details trekt je het meest aan? Een precieze methode bestaat niet en is niet wetenschappelijk bewezen. Het opvolgen van een opdracht kan echter een goede manier zijn om zo snel mogelijk tot een oplossing van de observatietest te komen. Ze zijn hiervoor gemaakt, ze zijn immers bedoeld om ons te testen en te zien hoe attent we eigenlijk zijn.

De tijd is om... we laten je zien waar het verborgen was, hoewel we zeker weten dat je het nu wel zult hebben gevonden.

Waar zit hij verstopt? Dat vertellen we je meteen!

Waar zit hij verstopt? Dat vertellen we je meteen!

De rij van onze indringer is nummer dertien. Dat is waar hij zich heeft verstopt. De vele 833's camoufleerden hem perfect, maar hij ontkwam zeker niet aan een zorgvuldige blik. Is het je gelukt? Als we het oog naar die rij brengen en van rechts naar links scrollen, zien we het op de derde positie.

En als het je is gelukt om hem op te sporen, goed gedaan… je hebt een perfect gezichtsvermogen en uitstekende aandacht. Goed werk!

Advertisement