70-jarige man trouwt met 28-jarige vrouw: “Ik word overspoeld met kritiek omdat ik ouder ben dan haar ouders”

Janine image
door Janine

12 Augustus 2023

70-jarige man trouwt met 28-jarige vrouw: “Ik word overspoeld met kritiek omdat ik ouder ben dan haar ouders”
Advertisement

Het is geen geheim dat "liefde geen leeftijd kent": het is een gevoel dat ons “overvalt" en ons diep fascineert. Als je een persoon leert kennen, de juiste persoon, begrijp je al snel of er gemeenschappelijke ideologieën zijn om een ​​interesse te ontwikkelen die verder kan gaan dan simpele vriendschap. Liefde is onder meer delen en elkaar steunen.

Aangezien de "belangrijkste" vereisten de hierboven genoemde zijn, belet niets een man en een vrouw van zelfs heel verschillende leeftijden om een relatie te beginnen, om van elkaar te houden. Toch barstte de kritiek los toen het verhaal van David en Jackie bekend werd.

via Mirror

Advertisement
 Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Als je van elkaar houdt is het onwaarschijnlijk dat het verkeerd is, het is meer een kwestie van in het reine komen - en ook met je hart - met de oordelen van anderen: de samenleving kan erg hard zijn met betrekking tot sommige omstandigheden. De relatie tussen David, 70, en Jackie, 28, was geen uitzondering.

In deze gevallen is het gemakkelijk om meteen te denken dat achter zo'n groot leeftijdsverschil (42 jaar) tussen twee mensen in werkelijkheid bijbedoelingen schuilgaan: sommigen denken dat de jongere partij een belang heeft van economische aard of verband houdt met het verkrijgen van het staatsburgerschap van een stabieler en minder arm land dan waar ze vandaan komt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar gemeenheid en de manier waarop je de wereld met cynische ogen bekijkt, is zeker niets nieuws.

Maar laten we eens kijken hoe hun liefdesrelatie ontstond en evolueerde: David, die met pensioen is, was op reis in de Filippijnen en hier ontmoette hij - via een dating-app - de jonge Jackie. Ze was apothekeres en dankzij haar werk zorgde ze voor haar familie. Aangetrokken door de sympathie en vriendelijkheid van de man, was ze binnen korte tijd door hem gefascineerd.

David moest echter naar huis en dus terugkeren naar de Verenigde Staten. Hij was geobsedeerd door die vrouw, hij had al begrepen dat hij niet zonder haar wilde leven. Hij nam daarom een belangrijke beslissing.

Advertisement
 Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Hij ging slechts 3 maanden na zijn eerste reis terug naar haar. De twee ontmoetten elkaar weer met blijdschap en hun samenzijn werd steeds intensiever. David wist dat hij smoorverliefd was op Jackie, maar hij moest opnieuw naar huis terugkeren.

Maar deze keer was hij niet alleen. Ze volgde hem en kort daarna trouwde het stel! "Onze bruiloft was iets magisch. Het was de mooiste dag van mijn leven", zei Jackie. "Mijn familie en vrienden hebben me in alle opzichten gesteund. Ondanks de kritiek die we steeds krijgen, heb ik er geen spijt van dat ik met David ben getrouwd: hij is een erg aardige man, maar bovenal houdt hij echt van me en respecteert hij me, hij is de beste", tvoegde de vrouw eraan toe.

In werkelijkheid was het David die met meer "problemen" te maken kreeg: hij herinnerde de vrouw er vaak aan dat hij zelfs ouder was dan haar ouders. Maar dat deed er niet toe voor de vrouw die uit liefde naar Amerika verhuisde en werk vond om haar familie op de Filippijnen te blijven helpen.

In het licht van deze feiten zijn veel gebruikers van gedachten veranderd over de relatie van het gelukkige paar, omdat ze hun liefde als oprecht en belangeloos beschouwen. Wat denk jij ervan?

Advertisement