Vind het getal 280 in slechts 10 seconden: lukt het jou om de visuele test in zo'n korte tijd op te lossen?

Janine image
door Janine

08 Augustus 2023

Vind het getal 280 in slechts 10 seconden: lukt het jou om de visuele test in zo'n korte tijd op te lossen?
Advertisement

Hoe geoefend ben je in het oplossen van visuele testen? Als je er elke dag meerdere maakt, zult je geen moeite hebben om de indringer op de voorgestelde afbeelding onmiddellijk te vinden. Kijk aandachtig om het detail te kunnen vinden dat het van de anderen onderscheidt, maar om dit te doen moet je je brein getraind houden, en het maken van veel puzzels die wat tijd in beslag nemen, is de beste manier.

In wat we gaan voorstellen, moet je goed kijken om het andere nummer te vinden, je zou het in slechts 10 seconden moeten doen. Wil je het proberen?

Advertisement
Vind het getal 280 in slechts 10 seconden: lukt het jou om de visuele test in zo'n korte tijd op te lossen? - 1

Visuele tests zijn leuk tijdverdrijf, een mooie manier om jezelf te testen en ook met vrienden te spelen. Ze uitdagen en kunnen aantonen dat je de snelste en de beste bent, geeft veel voldoening en geeft ons brein het juiste duwtje in de rug om het steeds beter te doen. Maar laten we ingaan op de details van de afbeelding.

Je ziet een enorme reeks van de nummers 208 gerangschikt in rijen en kolommen. Ze zijn allemaal volkomen identiek aan elkaar en als je ze zo ziet, raak je wat in de war, maar scherpstellen helpt ons om de oplossing te vinden. Identieke nummers, weten we het echt zeker? Nee, want het getal 280 bevindt zich onder hen en het vinden is helemaal niet eenvoudig.

Advertisement
Pxhere

Pxhere

Ons oog beweegt heel gemakkelijk van rechts naar links, maar hoe geven we ons brein de juiste input? Het zoeken naar het andere nummer in slechts tien seconden is niet eenvoudig. Aan de opdracht, wat het eerste is dat je meteen moet begrijpen en voordat je aan het spel begint, wordt de spanning van het snelle verstrijken van de tijd toegevoegd. Dus laten we proberen rustig te blijven. Dit zal onze troefkaart zijn.

Maar de tijd dringt en als je het nog niet hebt gezien, geven we je de oplossing voor de visuele puzzel. Klaar?

Vind het getal 280 in slechts 10 seconden: lukt het jou om de visuele test in zo'n korte tijd op te lossen? - 3

Van de vele 208's was er maar één 280 die zich perfect verstopte. Als het je is gelukt om het te vinden, dan heb je een fantastisch gezichtsvermogen en ben je goed getraind, ga zo door! Wanhoop daarentegen niet. Het geheim is om elke dag een paar minuten te oefenen, zodat je actiever wordt en meer plezier hebt.

Vond je dit visuele spel leuk?

Advertisement