Influencer trouwt met 10 vrouwen in één enkele ceremonie: "ze zijn allemaal verschillend, maar ik bewonder hun positiviteit"

Janine image
door Janine

13 Augustus 2023

Influencer trouwt met 10 vrouwen in één enkele ceremonie: "ze zijn allemaal verschillend, maar ik bewonder hun positiviteit"
Advertisement

Een belofte, een levenslange verbintenis, is een oersterke band en is daarom voorbehouden aan een bijzonder persoon. Als je besluit te trouwen, wil je niets liever dan de rest van je leven doorbrengen met degene van wie je houdt. In de loop der jaren kunnen sommige paren ervoor kiezen om hun eigen weg te gaan, maar het uitgangspunt van iedereen is om voor altijd bij elkaar te blijven. Het is niet eenvoudig om de juiste persoon te vinden, de enige met wie je alles kunt delen.

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft er voor gekozen om met 10 vrouwen te trouwen, allemaal op dezelfde dag tijdens dezelfde huwelijksceremonie.

via Nypost

Advertisement

We hebben het over Emmanuel Lustin, een 28-jarige New Yorkse influencer die voor opschudding heeft gezorgd vanwege de beslissing die hij heeft genomen. De man zegt dat hij toegewijd is aan het vrouwelijke geslacht en ze al zijn liefde probeert te geven.

Om deze reden "beperkte hij zich niet" tot het hebben van slechts één vrouw aan zijn zijde: hij nam er wel 10 en huwde ze allemaal! De ceremonie wordt hoe dan ook niet officieel erkend in de stad New York, maar waar het om gaat zijn de bedoelingen.

De man is van beroep masseur in Queens, in New York, en beoefent zijn kunst rechtstreeks in zijn luxueuze appartement. Zijn doel is om elke vrouw zich speciaal te laten voelen en voor haar te zorgen met lichaam en ziel. Hier zijn zijn verklaringen over de kwestie.

Advertisement
Racool_studio/Freepik - Not the actual photo

Racool_studio/Freepik - Not the actual photo

"Ik probeer het hele vrouwelijke geslacht te laten zien dat dit is wat ze verdienen. Dit is hoe iedereen moet worden behandeld door mannen, allemaal,” onthulde Lustin. Maar wat bedoelt hij precies?

Hij bedoelt zorg en aandacht voor hen, van zowel zachte als hartstochtelijke massages waardoor ze zich geliefd voelen: een unieke behandeling is voorbehouden aan al zijn klanten. "Vrouwen komen op de eerste plaats, dat is alles", voegde de masseur eraan toe.

Onder zijn vrouwen is er geen tekort aan persoonlijkheden en allerlei schoonheden. De man gaat vaak met allemaal op pad en laat het hen nooit ontbreken aan attenties, en massages natuurlijk!

Op internet zijn velen verbaasd over zijn “overvolle” huwelijk en vragen zich gekscherend af hoeveel massages hij die vrouwen moet hebben gegeven om ze te kunnen overtuigen. Andere gebruikers bewonderden “de moed van Lustin” en zeiden dat "één vrouw al meer dan genoeg is". Velen hebben echter zijn levensfilosofie en zijn inspanningen voor he vrouwelijke geslacht geprezen. Wat denk jij ervan?

Advertisement