Hij nodigt familieleden en vrienden uit om de bruiloft aan te kondigen, in plaats daarvan doet hij een sensationele verklaring: de bruid is geschokt

Janine image
door Janine

12 Augustus 2023

Hij nodigt familieleden en vrienden uit om de bruiloft aan te kondigen, in plaats daarvan doet hij een sensationele verklaring: de bruid is geschokt
Advertisement

Een persoon "voor het leven" is wat velen aan hun zijde hopen te hebben: een speciale partner die onvoorwaardelijk van hen houdt, di er altijd is, in voor- en tegenspoed. Delen is in feite een van de hoekstenen van een gezonde relatie en dit betekent soms dat je je wederhelft moet steunen.

Het lijkt een beetje op wat er gebeurde in het bijzondere verhaal dat we je gaan vertellen: een man besloot zijn toekomstige vrouw het beste cadeau te geven dat hij haar kon geven. Hebben we het over ware liefde? Misschien, maar we kunnen erop anticiperen dat zijn vriendin zoiets nooit had kunnen verwachten.

via Corriere Torino

Advertisement
Salvo Sottile/Facebook/Screenshot

Salvo Sottile/Facebook/Screenshot

Massimo Segre, een leidende figuur in de Italiaanse financiën, is de hoofdpersoon van dit surrealistische verhaal. Een episode die bij veel mensen zeker in het geheugen zal blijven. Laten we eens kijken wat er is gebeurd en waarom.

Het is laat in de avond, de zon is al enkele uren onder die ruimte geeft voor een onvergetelijke nacht. Op de achtergrond de muziek van een professionele DJ, flikkerende lichten en heel veel mensen. Ongeveer 150 gasten waaronder vrienden en familieleden van het paar. Het evenement dat ze vieren is van enig belang, maar het is niet duidelijk wat het precies is.

Het enige wat zeker is, is dat Massimo Segre, 63 jaren, samen met zijn geliefde partner Cristina Seymandi is, ook een bekend personage uit de hogere klasse van Turijn, in Italië.

Het feest lijkt op volle toeren te gaan tussen de mooie muziek en het geamuseerde geklets van de gasten. Dan komt de tijd voor de "speech", de klassieke mooie woorden die zijn opgedragen aan alle aanwezigen en aan degenen van wie hij houdt. Maar er is meer: ​​er moet een aankondiging van vitaal belang worden gedaan door Massimo. De stilte valt op die buitenplaats, maar iedereen voorziet al wat Massimo gaat onthullen: in de collectieve verbeelding is het de huwelijksaankondiging van het geconsolideerde en gelukkige paar. Of misschien niet.

Advertisement
Massimo Segre lascia Cristina Seymandi

"Ti dono la libertà, vai a Mykonos con il tuo avvocato, è tutto pagato" Massimo Segre, compagno di Cristina Seymandi, ha organizzato la festa di matrimonio, ben conscio che non la sposerà mai: dopo aver radunato tutti, ha mostrato le foto dei tradimenti di lei.

Pubblicato da Salvo Sottile su Mercoledì 9 agosto 2023

In de video die werd gefilmd, wordt Cristina als eerste getoond met de bedoeling alle mensen te bedanken die hadden geholpen met de voorbereidingen voor het evenement. Dan gaat de microfoon naar Massimo, maar zijn toon is doffer en melancholischer. Hij leest wat op de papieren die hij had voorbereid en nadat hij al zijn gasten heeft bedankt, wordt de sfeer weer kalm en ontspannen terwijl de man een paar grappen maakt. Toch klinken zijn woorden "vreemd".

"Ik ben erg emotioneel, gewoonlijk improviseer ik en hoef ik mijn woorden niet voor te bereiden. Maar deze keer ben ik bang om fouten te maken en daarom zette ik alles liever zwart op wit”, begint Massimo. "Ik zou jullie allemaal moeten aankondigen dat Cristina en ik in oktober gaan trouwen", vervolgt de rijke bankier. Op dit punt explodeert "de menigte" in vervoering bij de blije aankondiging in een ware ovatie terwijl de man op het podium iedereen de huwelijksuitnodigingen laat zien.

"Maar toen ik erover nadacht, besefte ik dat dit geen geschenk was voor Cristina, maar meer voor mij. Na 3 jaar samen en evenveel uitstel van onze bruiloft, wenste ik alleen maar dat deze dag eindelijk zou komen. Maar het was niet het beste cadeau voor haar. Wat is het meest geschikte cadeau voor Cristina? Ik heb altijd gedacht dat van iemand houden betekende dat je het beste voor haar wil, zelfs vóór dat van jezelf, en daarom wil ik in dit geval Cristina de vrijheid geven om lief te hebben".

Geen van de gasten lijkt de betekenis van die woorden volledig te begrijpen, maar de stilte is weer gevallen, deze keer ijzig. “Iemand liefhebben, een bekende advocaat waar ze duidelijk meer om geeft", hervat Massimo en laat iedereen ontzet achter. "Denk niet dat ik iemand wil zijn die is verraden, maar het is niet eens de eerste keer dat dit is gebeurd: het was al eerder gebeurd met een industrieel. Ik zeg dit allemaal omdat Cristina te goed is in het vertellen van haar waarheden: Ik kon de vertelling van de reden waarom ik mijn relatie met haar vanavond beëindig, niet aan haar overlaten. Beste Cristina, ga naar Mykonos met je advocaat, wees gelukkig met hem". Ten slotte wenste de man zijn nu ex-vriendin het beste en bood hij zijn excuses aan aan alle gasten, waarbij hij hen verdrietig en teleurgesteld begroette. Wat vind je van dit schokkende verhaal?

Advertisement