Stel jezelf op de proef met deze visuele test: vind het verborgen nummer "72" tussen alle "77’s” in slechts 15 seconden

Janine image
door Janine

14 Augustus 2023

Stel jezelf op de proef met deze visuele test: vind het verborgen nummer "72" tussen alle "77’s” in slechts 15 seconden
Advertisement

Veel mensen worden elke dag geconfronteerd met kleine uitdagingen, soms op het werk, soms in hun persoonlijke sfeer. Jezelf pushen om het beste van jezelf te geven, jezelf te verbeteren, is erg belangrijk om altijd gestimuleerd te worden in het leven: net zoals ons lichaam constante training nodig heeft, moeten onze hersenen ook goed worden getraind.

Het verleggen van je grenzen is een bron van grote persoonlijke voldoening en je altijd "mentaal jong" voelen is een doel dat velen zichzelf stellen. Ben je klaar om jezelf op de proef te stellen met deze visuele quiz?

Advertisement

Visuele quiz

Visuele quiz

lil artsy/Pexels

Als je vindt dat je al getraind bent en klaar bent om elke uitdaging aan te gaan, kun je deze visuele test eenvoudig in slechts 10 seconden proberen op te lossen. De keuze is aan jou, maar zo eenvoudig zal het niet zijn: de cijfers die dicht bij elkaar liggen en de grote gelijkenis met de "indringer" zullen je leven zeker niet gemakkelijk maken.

Waarschijnlijk is de beste strategie om rijen of kolommen een voor een te bekijken in plaats van in één oogopslag het getal te zoeken, maar iedereen is natuurlijk vrij om de methode te gebruiken die hij wil.

Alleen degenen met uitstekende visuele vaardigheden zullen slagen in de onderneming. Ben je er klaar voor? Start de timer en… veel succes allemaal want we gaan beginnen!

Advertisement
Stel jezelf op de proef met deze visuele test: vind het verborgen nummer "72" tussen alle "77’s” in slechts 15 seconden - 2

De tijd is om: de 15 seconden die je had om deze uitdaging te overwinnen zijn verstreken en het moment waarop je hebt gewacht is aangebroken. Heb je het nummer "72" kunnen vinden? Als het antwoord ja is, gefeliciteerd! Je hebt echt een buitengewoon gezichtsvermogen en dit geldt nog meer als je het in slechts 10 seconden hebt gedaan.

Maar laten we even teruggaan, laten we samen de oplossing van deze quiz bekijken door - met exacte precisie - te identificeren waar het nummer in kwestie verborgen is: je kunt het vinden door deze indicaties te volgen die we zullen geven alsof het "geografische coördinaten" zijn.

Tel vanaf de onderkant precies acht kolommen en vervolgens vanaf de rechterkant slechts twee rijen. Gevonden? Ongeacht hoe deze test verliep, maak je geen zorgen: je krijgt de kans om het nog eens te proberen en te oefenen met nieuwe uitdagingen!

Advertisement