Vliegtuig landt met één passagier meer dan toen het vertrok: wat is er gebeurd?

Janine image
door Janine

23 Augustus 2023

Vliegtuig landt met één passagier meer dan toen het vertrok: wat is er gebeurd?
Advertisement

De meeste mensen houden van reizen, van de ene plaats naar de andere gaan, de wonderen bewonderen die er zijn en leren over verschillende culturen. Er zijn veel manieren om je te verplaatsen, maar voor langere reizen geniet ongetwijfeld het vliegtuig de voorkeur. Als er veel kilometers zijn, ook hemelsbreed, is het raadzaam een ​​snel vervoermiddel te gebruiken, en in dit opzicht zijn vliegtuigen onverslaanbaar. Toch kunnen zelfs deze enkele uren duren, in sommige gevallen zelfs 15 uur of langer.

Reizen met het vliegtuig vereist het naleven van verschillende regels, maar als je alles gedaan hebt, is het meestal erg rustig en gebeuren er geen bijzondere gebeurtenissen. Niet voor de vlucht waar we je over willen vertellen, en we leggen je uit waarom.

via CNN

Advertisement
Aero Icarus/Flickr - Not the actual photo

Aero Icarus/Flickr - Not the actual photo

Een bekende luchtvaartmaatschappij, Emirates, heeft een ongelooflijk verhaal verteld dat plaatsvond tijdens een vlucht van Tokio naar Dubai. Vlucht EK 319 vertrok vanaf het vliegveld in Japan en zou naar verwachting binnen 12 uur in Dubai landen. Alles verliep zoals gepland en er was geen vertraging. Er vond echter een grote verandering plaats: het vliegtuig landde met één passagier meer aan boord dan toen het vertrok. Hoe is dat mogelijk?

De maatschappij legde uit wat er was gebeurd.

Advertisement
Cha già José/Flickr - Not the actual photo

Cha già José/Flickr - Not the actual photo

Aan boord van de vlucht bevond zich een passagier die zeven maanden zwanger was. Compleet met certificaat en gerust, absoluut niet vermoedend dat haar baby besloot vroeg geboren te worden, ging de vrouw aan boord en was sereen, maar plotseling veranderde er iets. Op 10.000 meter hoogte moest ze bevallen en de stewardessen kwamen in actie om haar te helpen.

Het personeel is voorbereid om aan elke behoefte van de passagiers te voldoen, zelfs de meest bijzondere als deze, en ging uitstekend om met deze onverwachte gebeurtenis. Ze slaagden erin de baby ter wereld te brengen zonder overlast voor andere reizigers te veroorzaken. De vlucht ondervond zelfs niet de minste vertraging en landde zoals gepland na twaalf uur op de luchthaven van Dubai, met één persoon per.

Rawpixel

Rawpixel

"Bij aankomst in Dubai bevonden zowel de moeder als de baby zich in stabiele omstandigheden - zo verklaarde Emirates - zodra ze landden werden ze begroet door plaatselijk medisch personeel dat onmiddellijk voor hen zorgde".

Een bijna unieke situatie in zijn soort, die een vleugje blijdschap bracht op een vlucht die bij vertrek volkomen normaal was. Heb je ooit zoiets ongelofelijks gezien terwijl je met het vliegtuig reisde?

Advertisement