Vind nummer 9179 in slechts 10 seconden en los de visuele quiz op: gaat het je lukken?

Janine image
door Janine

20 Augustus 2023

Vind nummer 9179 in slechts 10 seconden en los de visuele quiz op: gaat het je lukken?
Advertisement

Waarom zijn er zoveel visuele spelletjes op internet, waar dienen ze voor en wat is hun bijzonderheid? Inmiddels zien we er elke dag veel van en zijn veel mensen gepassioneerd geraakt door deze vorm van puzzels. Door er meerdere te maken, steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf op de proef te stellen, bewijs je voor jezelf dat je een goede concentratie en aandachtig bent. Maar zijn we dat echt? Het antwoord hangt helemaal af van hoeveel we elke dag oefenen. Meer of minder vaardig zijn, hangt alleen hiervan af.

In de visuele puzzel die we je in dit artikel aanbieden, moet je je best doen om het verschillende nummer in slechts 10 seconden te vinden. Ga je slagen in de onderneming? Laten we het proberen!

Advertisement

Vind nummer 9179 in slechts 15 seconden en los de visuele quiz op

Vind nummer 9179 in slechts 15 seconden en los de visuele quiz op

Observatietesten zijn een leuke manier om een ​​paar rustige minuten door te brengen en tegelijkertijd iets nuttigs te doen. Misschien weet niet iedereen het, maar het is essentieel om de geest getraind te houden om elk type probleem met betrekking tot geheugen, concentratie of iets dergelijks te voorkomen. Jezelf testen is uitstekend om veroudering van ons intellect tegen te gaan en bovendien is het leuk om onder vrienden elkaar uit te dagen om te zien wie de puzzel het snelst oplost.

In de afbeelding die je in dit geval ziet, zijn er veel 9129's die naast elkaar worden herhaald, op één na. Onder hen schuilt in feite het getal 9179 die je binnen 10 seconden moet vinden, lukt het je? Daag jezelf uit en vind het juiste antwoord voordat je onderstaande oplossing leest.

Advertisement

Hier is de oplossing...

Hier is de oplossing...

Hippopx - Not the actual photo

De tijd is om! Is het je gelukt of zie je het gewoon niet? Er is een ander nummer, maar alleen degenen die meer oplettend zijn, kunnen het binnen 10 seconden vinden en het visuele spel oplossen. Het is niet gemakkelijk, maar als je brein getraind is, zou het moeten lukken.

Hier is de oplossing: onze indringer staat onderaan de afbeelding. Als we onze ogen richten op de twaalfde rij, tweede kolom, dan zie je het meteen. Dat is precies waar 9179 is gepositioneerd, heb je het gevonden?

Als het antwoord positief is, dan ben je een uitstekende waarnemer, zo niet, wees dan niet ontmoedigd, maar blijf oefenen met onze visuele quizzen.

Advertisement