Vind het enige potlood op het plaatje en los deze zoek-en-vind-test op

door Skip

06 September 2023

Vind het enige potlood op het plaatje en los deze zoek-en-vind-test op
Advertisement

Een zoek-en-vind-test zoals ook deze hier is puur voer voor het brein. Je intellect scherp blijven houden is van fundamenteel belang en dat kan je op vele manieren doen, sommige wat moeilijker en anderen minder moeilijk. Breinbrekers behoren tot de categorie minder moeilijk, maar daarom nog niet minder efficiënt. Deze zijn hartstikke belangrijk en moet je ook opletten en geconcentreerd blijven om ze op tijd te kraken.

In dit artikel krijg je de uitdaging om het enige potlood dat verstopt zit tussen de boeken te vinden en dat moet je gedaan krijgen binnen 20 seconden... gaat jou dat lukken? We gaan het zien.

Advertisement

Zoek-en-vind-test: vind het enige potlood op het plaatje binnen 20 seconden

Zoek-en-vind-test: vind het enige potlood op het plaatje binnen 20 seconden

Een zoek-en-vind-puzzel is niets anders dan een oefening voor de geest. Het helpt je een beter concentratievermogen en observatievermogen te ontwikkelen. Om als winnaar uit de bus te komen moet je ergens zijn waar er weinig afleiding is en moet je je gedachten focussen op het plaatje voor je. Het belangrijkste is echter ook dat je weet wat er gevraagd wordt. Een goed eindresultaat hangt nauw samen met de beginvraag.

Bij dit plaatje moet je al binnen 20 seconden het enige potlood aanwijzen tussen de andere figuurtjes, en heb je dan dit raadsel opgelost.

Advertisement

Om deze zoek-en-vind-test af te ronden moet je elk detail op het plaatje bekijken...

Om deze zoek-en-vind-test af te ronden moet je elk detail op het plaatje bekijken...

Pixabay

Hierin slagen is helemaal niet makkelijk en alleen mensen die heel goed kunnen zoeken kunnen deze test nog eerder afronden dan de 20 seconden die staan. Laat je niet afleiden en ga aan het werk en dan heb je de test zo gedaan.

Waar moet je naar zoeken eigenlijk. Belangrijk is om te weten wat er allemaal op het plaatje staat, de kleuren die te zien zijn en hoe de voorwerpen op het plaatje zijn gerangschikt. Op dit plaatje heerst er bewust wanorde. Dat is overigens het doel van alle tests waarbij je goed moet kijken: dat je in de war raakt. Alleen door deze verwarring te overleven komt je geest als winnaar naar voren en zal je hetgene wat er niet thuishoort, vinden.

Maar laten we niet blijven kletsen. Hoever ben je al? De 20 seconden zijn bijna weggetikt en je hebt het potlood nog steeds niet gevonden? Als dat zo is, blijf dan kijken naar het plaatje. Wij gaan zo de oplossing verklappen en we zouden je feestje niet willen verpesten. Als het je al wel gelukt is, maar graag wil kijken of je antwoord klopt, dan is nu het moment gekomen om dat te doen.

Dit is de oplossing!

Dit is de oplossing!

Potlood gezien? Het zit daarin verstopt. Het is klein en heeft heel erg dezelfde kleuren als de boeken eromheen, maar dat potloodje zat wel heel goed verstopt, maar we weten zeker dat jij het wel hebt gezien, toch?

En als je dit een leuke zoek-en-vind-test vond, zorg dan dat je ook bij de komende uitdagingen erbij bent... dat gaat leuk worden!

Source:

Image credit: Pixabay

Advertisement