28-jarige vrouw besluit alleen een kind te krijgen: “ik kon niet langer wachten”

Janine image
door Janine

03 Oktober 2023

28-jarige vrouw besluit alleen een kind te krijgen: “ik kon niet langer wachten”
Advertisement

Het is niet ongebruikelijk om over een gezin te horen praten: er zijn mensen die niet kunnen wachten om kinderen te krijgen en mensen die er zo van overtuigd zijn dat ze die niet willen dat ze zelfs zo ver gaan dat ze zichzelf steriliseren. Kortom een ​​onderwerp met de meest uiteenlopende nuances en dynamiek. Als je niet bepaalde garanties hebt om een ​​toekomst voor je nakomelingen te garanderen, denk je natuurlijk wel honderd keer na voordat je zo'n belangrijke stap zet.

Een huis – bij voorkeur eigendom – twee salarissen, twee mensen: dit zijn over het algemeen de “uitgangspunten” om een ​​kind op de wereld te zetten. Maar de waarheid is dat je om een ​​wezen ter wereld te brengen eenvoudigweg een man en een vrouw nodig hebt. Maar niet in dit geval: onze hoofdpersoon heeft besloten in haar eentje een kind te krijgen.

via Mirror

Advertisement

Een bijzondere keuze

Hoe is dit mogelijk, vraag je je misschien af. We leggen het je meteen uit door je het verhaal te vertellen van Skylar, een 28-jarige vrouw uit New York. De vrouw, een schoonheidsspecialiste in de grote metropool, heeft altijd heel duidelijke ideeën gehad als het ging om het stichten van een gezin: ze wilde absoluut een kind en tegen de tijd dat ze dertig werd, zou ze er koste wat het kost een hebben gekregen.

Haar bedoelingen veranderden niet in de loop van de tijd, zelfs niet als ze alleen was en geen partner had op wie ze kon vertrouwen. Ondanks dat ze vrijgezel was, besloot ze op 27-jarige leeftijd dat het tijd was om moeder te worden. Maar ze wilde het op haar eigen voorwaarden doen.

Dus ging ze online en wist via een speciale site in contact te komen met een man: hij zou de donor zijn die ze nodig had om tot kunstmatige inseminatie over te gaan. Een bijzondere keuze, maar goed gemotiveerd door de vrouw.

Advertisement

De vervulling van een droom

“Ik ben niet van plan om op iemand anders te vertrouwen of mijn kind te delen.” Skyler zei dat ze trots was op haar beslissing. Op 28-jarige leeftijd droeg ze Shy, haar baby. De jonge vrouw wilde alleen een paar goede vriendinnen op de hoogte stellen van haar zwangerschap.

Daarom liep ze alleen in de duisternis door de stad om haar buik te verbergen, die van week tot week groeide en steeds duidelijker werd. Ze vroeg echter om hulp, of beter gezegd: steun: ze besloot iemand in te huren – die ze ongeveer 2300 euro betaalde – om haar tijdens alle maanden van haar zwangerschap bij te staan.

De kleine Shy werd 3 weken te vroeg geboren, de bevalling van Skyler duurde 3 dagen maar alles ging goed: zowel moeder als dochter verkeren nu in uitstekende gezondheid. Eindelijk moeder, verklaarde de jonge vrouw dat ze zich nu "compleet" voelt en dat ze ondanks de vele kritiek die ze heeft gekregen geen enkele spijt heeft gehad van haar keuze. Wat vind jij ervan?

Advertisement